Tribuna
ULTIMA ORA - Floarea Taropa – noul viceprimar al Mediaşului
Vasile ANTIPA
3662 vizualizari
ULTIMA ORA - Floarea Taropa – noul viceprimar al Mediaşului

Mediaşul are începând din această după-amiază prima femeie aleasă în funcţia de viceprimar al oraşului. Întruniţi în cadrul unei şedinţe extraordinare, consilierii locali au votat masiv cu Floarea Taropa, singura propunere de altfel pentru funcţia de viceprimar al Mediaşului. Deşi în ultima perioadă au apărut diferite zvonuri potrivit cărora Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal în vor susţine pentru această funcţie pe liberalul George Petrescu, Taropa a fost singura propunere pentru a ocupa funcţia de viceprimar al oraşului de pe Târnava Mare. Singura surpriză consemnată astăzi după-amiază a fost numărul extrem de mare de voturi „pentru”, 18 dintre cei 19 consilieri prezenţi la şedinţa extraordinară votând-o pe Floarea Taropa. „Este natural să ai emoţii. Este o funcţie pe care oricare dintre colegii mei putea să o ocupe. Dacă eu am fost cea desemnată şi în final aleasă de colegii mei, pentru mine reprezintă ceva deosebit, pentru că eu tot timpul am spus că pentru a realiza ceva pentru comunitatea medieşeană, trebuie să ştim că atunci când intrăm în sala de şedinţe, cetăţeanul din Mediaş este singurul la care ne gândim. Trebuie să ne sprijinim unul pe altul, nu trebuie să purtăm discuţii în contradictoriu sau să avem probleme”, ne-a spus Floarea Taropa, proaspătul viceprimal al Mediaşului.
Taropa a mai adăugat că aşteaptă ca zilele următoare, edilul Mediaşului să îi stabilească şi domeniile de care va răspunde. A spus totuşi că se simte mai apropiată de problemele sociale, de sănătate şi educaţionale ale oraşului de pe Târnava Mare. „Domnul primar urmează să îmi stabilească domeniile de care am să mă ocup. Eu am fost extrem de implicată în domeniul social, în sănătate sau în învăţământ, însă îmi place să mă implic în orice domeniu, dacă pot să îl rezolv pe om. Omul nu ne caută pentru că vrea să ne vadă faţa, ci pentru că are o problemă şi atunci aceea problemă trebuie rezolvată”, ne-a mai spus Floarea Taropa.
Primarul Mediaşului, Teodor Neamţu a spus la finalul şedinţei că alegerea unei femei în funcţia de viceprimar este cât se poate de benefică, pentru că o femeie poate sesiza mult mai uşor unele lucruri care bărbaţilor pot să le scape foarte uşor. „Doamna Taropa a avut o activitate prodigioasă atât în primul, cât şi în al doilea mandat şi s-a implicat în foarte multe aspecte ale administraţiei publice locale. Cu toate acestea, să ştiţi că în rândul consilierilor Partidului Democrat Liberal care au hotărât ca dânsă să fie viceprimar, a fost o dezbatere destul de încinsă şi până la urmă, dânsa a avut câştig de cauză. Eu cred că alegerea doamnei Taropa pentru această funcţie este un lucru benefic, pentru că de multe ori noi bărbaţii trecem neatenţi pe lângă lucruri sau aspecte pe care le considerăm minore. O femeie, prin spiritul ei de gospodină, este aplecată către lucruri de amănunt, de detalii pentru că vedeţi, noi facem lucruri mari, investiţii mari, dar de multe ori scăpăm din vedere chestii de amănunt, lucruri care unei femei rareori îi scapă”, ne-a spus primarul Mediaşului, Teodor Neamţu.
Floarea Taropa s-a născut în data de 15 aprilie 1949 şi a absolvit şcoala tehnică, fiind de profesie contabil. Taropa este la al doilea mandat de consilier local, după ce a fost aleasă în legislativul medieşean la alegerile locale din 2004 şi 2008.





comentarii
19 comentarii

Vai de capul mediesenilor!Oare ce s-o fi promis in schimbul votului de au fost 18 voturi pentru?
Executorul
06.01.2010 18:41
multumim consilierilor medeseni ca au aleso pe doamna taropa in functia de vice primarpt ca este un om caruia i place sa se implice
cocos
06.01.2010 18:48
i sa dat mana libera l aapevistul de neamtu sa se anbogateasca din spagi adio medias
gicu
06.01.2010 19:14
Floarea Taropa - contabilul tehniciaaaan:
" ...
luca
06.01.2010 20:16
Hai, imediat la coafor. De parca esti Elena C. Doamne, aici dovada ca in tara noastra mai domneste 'stabul' de atunci. Nu avem candidati mai tineri, mai capabil, mai competenti, mai frumosi, mai - cum sa zic - 2010?
Muma
06.01.2010 20:35
Un 'make over' exista din:
- un tuns mai modern
- ochelari mai de treaba
- un curs de slabire riguros
- ce mai vreti voi...
Nelu
06.01.2010 20:38
Bravo NEAMTU ,bravo TAROPA. I-ati tras-o lui ROMAN care nu a vrut-o ca viceprimar. Ati facut echipa de care Mediasul are nevoie!
dan
06.01.2010 20:52
TRBUNISTI PDLISTI LASATI MESAJELE PT TAROPA SA INTRE PE PAGINA
un medesan
06.01.2010 20:52
ce are cotoroanta asta in cap; un ciub de cioara ?
jan
06.01.2010 20:55
Voi cei tineri,capabili,competenti si frumosi,aratativa fata sa avem ce critica!!
Ionel
06.01.2010 20:55
In sfarsit Mediasul este condus asa cum si-a dorit Neamtu de doi pensionari si o fufa blonda pe post de secretar. Sa traiti bineeeee
cucu
06.01.2010 20:58
Dincolo de ridicolul la care a fost expus Mediasul, ajungand sa fie condus de umbra lui Thellmann (Dumnezeu sa-l ierte!) care si el era o umbra pentru ceea ce ar fi trebuit unui oras muribund ca si conducere de valoare - si ma refer la "stersul" si insignifiantul Neamtu, acesta a primit ca sprijin pe ...cea mai valoroasa varianta posibila oferita de PDL in actuala componenta a consiliului. Luati individual non-valorile PDL din actualul Consiliu si veti constata ca actuala componenta este cea mai slaba, obedienta si paralela cu problematicile Mediasului din ultimii 20 ani!. Vai de capul nostru si mai ales al vostru al celor care ati crezut in "alesii" nostrii.
medieseanu
06.01.2010 21:08
Mult succes in noua functie!
Serban
06.01.2010 21:29
Da, pacat ca noi tinerii nu avem nici o sansa si suntem dati la o parte pentru ca am facut o faculate si am invatat timp de 3 ani ca sa ajungem ceva in viata..........dar din pacate nu putem profesa.Si ni se mai spune ca alesii nostri fac orice pentru cetatenii Mediasului.Pacat pentru toti cei care am crezut in ei si i-am votat.
C
06.01.2010 21:57
succesuri madam!!!!
mario
06.01.2010 22:02
ne-au ciuruit cu succesuri, acum ca s-au plantat si tzepuse noi pe strazi, sa vedem care cade primul in (dansele)SUCCESURI Medieseni,sunt alesi de voi
moromete
06.01.2010 22:44
"TAROPISTA UNIONISTA",FELICITARI D-LOR CONSILIERI, CIOLANUL ESTE INCA DE ROS;MADAM, SI CEAUSEASCA AR FI MANDRA DE TINE, PT.FUNCTIA PE CARE AI PRIMITO.PDLISTI FITI "MANDRII"CA AVEM UN SLUGARNIC DE APEVIST SI O "CONTABILA DE LA UNIUNE"UNDE AFOST SEFA LA "CIORDEALA". MEDIASUL ESTE FARA VIITOR SI FARA SPERANTA PT TINERI.TRIST, A AJUNS SA NE CONDUCA, O BABA SI UN APEVIST....TINERII SUNT INDEPARTATI...FARA SPERANTA
UN PESIMIST
06.01.2010 23:29
felicitari d-na Taropa! Sunteti un OM de la care cu siguranta avem ce invata!
Va multumesc ca existati si alaturi de dl. Neamtu ati facut si ve-ti face multe pentru Medias!
luminita
15.01.2010 12:28
FELICITARI DOAMNA VICEPRIMAR SINTETI O FEMEIE DE NOTA 10 ATI AJUTAT MULTE PERSOANE AFLATE IN IMPAS EU AM NUMAI CUVINTE DE LAUDA PENTRU DUMNEAVOASTRA VA DORESC SUCCESE SI MULTA SANATATE ...BRAVO IATI CIURUIT
Codruta
27.01.2010 22:48
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA