Tribuna
ULTIMA ORĂ - Primarul Mediaşului, Teodor Neamţu, declarat incompatibil de ANI
Vasile ANTIPA
2980 vizualizari
ULTIMA ORĂ - Primarul Mediaşului, Teodor Neamţu, declarat incompatibil de ANI

Agenţia Naţională de Integritate a constatat că 11 actuali sau foşti aleşi locali sunt în stare de incompatibilitate ca urmare a exercitării simultane de funcţii şi calităţi. Între cei 14 aleşi locali sunt şapte primari: Teodor Neamţu, primar al oraşului Mediaş, Vasile Dologa, primar al Comunei Tiha Bârgăului din judeţul Bistriţa Năsăud, Marius Şună, primar al comunei Salcia din judeţul Teleorman, Kovacs Laszlo, primar al Comunei Vîlcele din jud. Covasna, Blesch Martin Hans, fost primar al Comunei Şeica Mică din jud. Sibiu, Ion Baicea, primar al oraşului Costeşti din jud. Argeş, Aurelia Fedorca, primar al oraşului Negreşti-Oaş din jud. Satu Mare.
"Teodor Neamţu se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 24 decembrie 2010, întrucât deţine, simultan, funcţia de Primar al Municipiului Mediaş, Judeţul Sibiu, şi calitatea de reprezentant asociat persoană juridică în cadrul S.C. PIAŢA PRIM-COM S.R.L.", se arată în comunicatul Agenţiei Naţionale de Integritate. Până la această oră, Teodor Neamţu nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere. Vom reveni.comentarii
11 comentarii

In primul rand este un SA nu un SRL. Si este o societate a in subordinea Consiliului Local.Stirea e un simplu balon de sapun, fiindca daca s-ar fi cercetat inainte de a se scrie stirea s-ar fi vazut ca exact pentru aceeasi chestie a fost declarat incompatibil si Iohanis, insa din cate stiu eu a contestat in instanta decizia ANI si a si castigat.Cum e d-le Antipa?
executorul
14.12.2013 13:17
Lasati oameni buni incomptibilitatea primarilor.Uitati-va la femeia de serviciu ce incompatibila este.Lucreaza la primarie,la scoala,dar si la vicele,acasa.No bine?
corbul
14.12.2013 14:33
"...aceste regii autonome de interes local,
@executorul
14.12.2013 17:56
Domnilor, ori voi sunteti nebuni, ori voi sunteti nebuni,
Adica cum, =-- dupa 3 ani de zile VINE DOAMNA ANI SI SPUNE.---INCOMPATIBILITATE.- Oare cand un om , candideaza pentru Primarie, --NU ESTE PROPUS DE UN PARTID? SI PARTIDUL ACELA NU ARE JURISTI SA STUDIEZE, SA ANALIZEZE, SI SA ZICA. ---OK.--- CA VINE PE URMA DOAMNA ANI SI NE CEARTA. ?
Suntem de tot jegul, ca sa vorbim romaneste. Eu nu cred in facaturile si stirile astea. Indiferent despre cine este vorba. Vorbim ca sa ne aflam in treaba. O sa selectez si nu o sa v-a mai citesc.
Mira
14.12.2013 18:21
pai omul asta se dadea usa de biserica. asa se face ca i-acumparat fiului sau o masina cu multe zerouri...
sibian
14.12.2013 18:21
Aplaus pt. Mira
Gica
14.12.2013 19:53
daca tanti ANI ar lucra in trei schimburi si ar vrea sa vada cati alesi mai participa prin consilii de administratie sau AGA , ar ramane tara fara primari.
adi marcu
14.12.2013 23:55
Vasile Antipa este un diletant pentru că scrie după ureche și nu după o amănunțită documentare. Profunda mea desconsiderație!
vitriol
15.12.2013 01:08
bai da ala din fruntea satului pardon statului cind si-a dat locuinta singur in calitatea de primar a miticilor nu a fost incompatibil ,nu vedeti cum va spala creierile astia de la ani ,ba ce se intimpla cu licitatile CEC -BANK ALEA cu dedicatie la ,cluj ,iasov s-au ati facut un pic de val si gata s-a sunat de la cotrocelu s-a nu cumva il deranjati pe pupila presedintelui [boc ] ba parca acest ,neamtu era de la pdl ce a cazut in dizgratie s-au vreti s-a aratati voi astia de la ani ca sunteti echidistanti ba sunteti niste caricaturi penale
cetatean neutru
15.12.2013 09:40
Esti total dezinformat!!! Totul e in regula la CEC cu creditul fetei. Sunt prea deștepților sa facă prostii... Chiar nu-ti dai seama?
Pentru neutrul cetatean
15.12.2013 22:12
ba dar nu-i mai ajunge ciolanul . are pensie 50 mil. de la primarie 60 mil. de la piete 100 mil. plus 10/ 100 din lucrari in oras . un ciolonist ca ceilanti .soricarul dracului
io
19.12.2013 00:06
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia