Tribuna
ULTIMA ORĂ - Autospecială a Pompierilor din Mediaş, blocată cu totul într-o groapă din oraş
ULTIMA ORĂ - Autospecială a Pompierilor din Mediaş, blocată cu totul într-o groapă din oraş

De domeniul incredibilului ce s-a petrecut duminică noaptea la Mediaş. O maşină de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mediaş s-a împotmolit pur şi simplu pe strada Dealul Furcilor, în timp ce se deplasa pentru stingerea unui incendiu. Din cauza stării catastrofale a străzii şi fără o minimă semnalizare a gropilor existente, se putea produce o adevărată nenorocire. Roţile de pe partea dreaptă faţă şi spate au intrat cu totul în noroi, iar maşina s-a înclinat periculos de mult spre dreapta. Din fericire, pe lângă autospeciala împotmolită în noroi pe strada Dealul Furcilor, o altă maşină a ajuns la locul incendiului şi a reuşit să stingă focul. Mastodontul a rămas împotmolit în noroi, aplecat spre partea dreaptă, mai-mai să se răstoarne. Maşina a fost scoasă din respectiva groapă după mai bine de o oră.
P.S. Ce s-ar fi întâmplat dacă la incendiu ar fi plecat doar maşina împotmolită în noroi, restul autospecialelor fiind ocupate cu alte intervenţii?
comentarii
2 comentarii

un oras blocat! niste incompetenti sau in cardasie!! e vorba de autoritati locale! cum se poate da autorizatie inchidere a unei strazi foarte circulata pt mai multe zile? exemplu la Miti, fara sa fie terminate Traian Oituz sau Valea Adanca!! Chiar nu se poate face nimic????????????
bb
10.12.2012 10:47
Multumita primariei si firmelor serioase care fac lucrarile.Mediasul arata mai rau ca dupa al doilea razboi mondial.Iar noi platim impozitele la zi....RUSINEEEEE
roth74
10.12.2012 14:07
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia