Tribuna
SEVIS
ULBS, solidară cu alte centre universitare, în cazul exmatriculării studenților din București
Liuba STARII
1138 vizualizari
ULBS, solidară cu alte centre universitare, în cazul exmatriculării studenților din București

Facultatea de Drept din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu s-a aliniat altor centre universitare din România și a susținut conducerea Facultății de Drept a Universității din București în decizia de exmatriculare a celor 45 de studenți, care au fraudat mai multe examene.

„Facultatea de Drept a Universității Lucian Blaga din Sibiu, membră a Hexagonului Facultăților de Drept, își exprimă solidaritatea față de Facultatea de Drept a Universității din București în demersul acesteia de a nu tolera frauda incontestabilă. Sistemul educațional, învățământul juridic în particular, trebuie să promoveze în primul rând valori fundamentale – integritate, onestitate, corectitudine, bună-credință”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Decizia rectorului a fost susținută și de Facultățile de profil din Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” și Universitatea de Vest din Timișoara. Aceasta vine  pentru că studenții  “au conlucrat pe grupuri de comunicare Whatsapp, în paralel cu desfășurarea examenelor online supravegheate audio/video de profesorii titulari”, cu scopul de a rezolva “împreună” subiectele de la unele dintre examenele scrise susținute online în luna februarie 2021″, după cum precizează instituția de învățământ din București.

comentarii
1 comentarii

Foarte bine ca i-au exmatriculat daca au copiat in halul asta. Doar USR-isti s-au atacat si au iesit sa infiereze cu manie Neo-Marxisto-Proletara decizia de exmatriculare si au spus ca nu e posibil asa ceva ca doar nu e chiar atat de grav.
Pai cum bai loaze USR-iste, parca voi erati aia cu #Fara Hotie si #Fara Coruptie.
Acum nu se mai pune?
Sustin :)))))))))))))))))
03.03.2021 15:37
Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia