Tribuna
ULBS și AFT deschid anul universitar în Sala Transilvania
ULBS și AFT deschid anul universitar în Sala Transilvania

Festivitatea de deschidere a noului an universitar la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va avea loc, anul acesta, într-un format mai restrâns, determinat de situația pandemică la nivel național și local. Evenimentul se va desfășura luni, 28 septembrie, de la ora 12, la Sala Transilvania și, la fel ca în anii precedenți, va fi organizat împreună cu Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

”Deși ne-am fi dorit ca studenții să fie alături de noi într-un număr cât mai mare, contextul neobișnuit în care ne aflăm ne determină să ne conformăm unor măsuri elementare de prevenție. Am adoptat aceste măsuri cu un anume regret, dar mai ales cu responsabilitate, fiind convinși că siguranța tuturor primează în fața oricăror alte considerente”, spune prof. univ. dr. habil. Sorin Radu, rectorul Univestității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Având în vedere că participarea fizică la festivitate va fi strict limitată la persoanele invitatate, evenimentul va putea fi urmărit live, atât pe pagina de internet a universității (www.ulbsibiu.ro), cât și pe paginile de facebook ale ULBS și AFT.

Săptămâna de orientare pentru ”boboci”

Început în 2016 în cadrul Facultății de Științe Socio-Umane, programul ”Săptămâna de orientare” va fi extins acum la nivelul întregii universități. Astfel, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, studenții ”boboci” vor participa la activități care să îi familiarizeze atât cu viața de student cât și cu orașul Sibiu, pe cei care vin din alte localități.

”Avem pregătite evenimente și acțiuni care îi vor implica pe toți cei din anul I, dar și unele specifice, organizate la nivelul fiecărei facultăți. Chiar dacă o parte dintre acestea se vor desfășura online, suntem convinși că ele îi vor ajuta pe studenți să se adapteze mai ușor la tot ceea ce înseamnă ULBS și Sibiul”, precizează prof. univ. dr. Raluca Sassu, prorectorul ULBS.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia