Continental
Tribuna
ULBS se menține în Top 300 "QS University Ranking 2020 – Emerging Europe & Central Asia”
Liuba STARII
769 vizualizari
ULBS se menține în Top 300
Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a fost cuprinsă în topul celor mai bune 300 de universități în „QS University Ranking 2020 – Emerging Europe & Central Asia”. ULBS ocupă locul 176, la fel ca și în anii precedenți (2019 și 2018). În acest clasament mai sunt prezente alte 16 instituții de învățământ superior din România.

”Este deosebit de important pentru noi faptul că Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu reușește să se mențină constant în acest clasament. Acest lucru confirmă că munca depusă în ultimii ani este apreciată la nivel international, dar și perspectiva continuării eforturilor de a le oferi studenților ULBS cele mai bune condiții din toate punctele de vedere”, spune prof.univ.dr.ing. Ioan Bondrea, rectorul ULBS.

Celelalte 16 universități românești prezete în acest top sunt: Universitatea „Babeș Bolyai”,
Universitatea București, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Politehnică București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”, din Iasi, Universitatea Politehnică din Timișoara,Universitatea Tehnică din Cluj Napoca,
Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea din Suceava, Academia de Științe Economice din București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Oradea, Universitatea Ovidius din Constanta, Universitatea de Științe Agronomice și Medicina Veterinară din București.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia