Tribuna
PNL
ULBS organizează, în premieră, în 2019, conferința internațională "Educația dincolo de criză: noi abilități, drepturile copiilor și contexte de predare”
ULBS organizează, în premieră, în 2019, conferința internațională
Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va organiza, în 2019, în premieră, conferința internațională "Educația dincolo de criză: noi abilități, drepturile copiilor și contexte de predare”.


Organizarea celei de-a 19-a Conferințe Internaționale Bienale ISATT a fost câștigată de Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul ULBS, în urma unui proiect extrem de apreciat de comunitatea academică internațională.
Conferința bienală ISATT 2019 de la ULBS “Educația dincolo de criză: noi abilități, drepturile copiilor și contexte de predare” - “Education beyond the crisis: new skills, children's rights and teaching contexts" cuprinde priorități tematice, precum predarea și învățarea în societatea contemporană, resurse educaționale deschise, oportunități de învățare în clasă și în afara clasei, educația profesorilor experiențe și provocări sau educația într-o lume multiculturală.
“Pentru colectivul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, participarea și câștigarea acestei competiții este o reușită foarte importantă care ne bucură și responsabilizează în aceeași măsură. În premieră națională, am reușit să aducem la Sibiu acest eveniment educaţional internațional de înaltă ținută academică dedicat promovării educației, a excelenței în cercetare, dar nu în ultimul rând inovării educaționale. Programul conferinței va fi completat de workshop-uri, de ateliere, mese rotunde și lansări de carte, în încercarea de a transforma educația mondială”, spune conf. univ. dr. Daniela Andron, coordonatorul echipei de organizare a conferinței.
ISATT este o asociație internațională a profesorilor, fondată în anul 1983, având ca obiectiv major focalizarea cercetării educaționale asupra creșterii calității predării dar și a competențelor profesorilor - identității, rolurilor, activității educaționale şi contextelor în care se desfășoară. Asociația acționează ca un forum care promovează, discută și diseminează valoroase rezultate ale cercetării educaționale ce pot contribui la redefinirea cunoașterii în acest domeniu sensibil și de o importanță majoră.
Lucrările conferinței sunt deschise specialiștilor în educație, instituțiilor, companiilor, instituțiilor de cercetare-dezvoltare, administrației publice, experților, doctoranzilor, studenților și tuturor celor interesați de domeniul educațional. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia