Tribuna
ULBS, locul 5 la Campionatul European de Robotică "EUROBOT 2019" din Franța
Andra MARINESCU
1038 vizualizari
ULBS, locul 5 la Campionatul European de Robotică
Studenții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu s-au clasat pe locul 5 la Campionatul European de Robotică – EUROBOT OPEN 2019, care s-a desfășurat în perioada 30 mai – 1 iunie, în localitatea La Roche sur Yon, Franța.


ULBS a participat cu două echipe din cadrul Facultății de Inginerie - CyberTech și PowerBot – alături de alte 31 de echipe din Algeria, Belgia, Canada, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Rusia, România, Serbia, Spania, Taiwan și Tunisia.
”În prima fază a competiției, fiecare echipă a disputat câte cinci partide, iar în urma punctajelor obținute, primele opt s-au calificat în faza eliminatorie. În această fază a concursului, echipa CyberTech a ocupat locul 3, iar echipa PowerBot s-a clasat pe locul 12”, a declarat prof. dr. ing. Gabriel Racz.
În urma fazei eliminatorii, CyberTech a terminat competiția pe locul 5, după ce, în 2018, sibenii au terminat întrecerea pe locul 7.
”Mulțumim sponsorilor Continental Automotive Systems Sibiu și Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu pentru sprijinul financiar acordat echipelor de robotică!”, a mai spus prof. Racz

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia