Tribuna
Tururi ghidate în Biblioteca Universității, la "Școala Altfel"
Andra MARINESCU
1734 vizualizari
Tururi ghidate în Biblioteca Universității, la
Nu numai cele nouă facultăți ale Universității "Lucian Blaga" din Sibiu își deschid porțile în aprilie, în cadrul programului "Școala Altfel". Și Biblioteca de pe strada Lucian Blaga le-a pregătit celor care îi vor trece pragul o serie de surprize.

În perioada 6-10 aprilie, Biblioteca ULBS se alătură proiectului "Școala Altfel", un eveniment dedicat elevilor, la nivel național. Astfel, cei care vor veni la bibliotecă în aceste zile vor putea participa la tururi ghidate, însoțite de demonstrații practice, despre regăsirea publicațiilor în catalogul online și la raft, vor afla cum se face un auto-împrumut și o auto-restituire, cum se organizează fondul de publicații, oportunitățile și facilitățile pe care le oferă cardul de bibliotecă. În plus, angajații bibliotecii vor prezenta tipuri de căutare pentru bazele de date disponibile în cadrul programului național de acces la resursele electronice.
"Școala Altfel" se organizează la Biblioteca ULBS de când a luat naștere programul. De atunci, la Sibiu se derulează activități specifice, de interes pentru cei din învățământul preuniversitar.
Activitățile vor avea loc între orele 11-15, iar doritorii își pot face programări pe adresa de mail bcu@ulbsibiu.ro.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA