Tribuna
PNL
Turist de 46 de ani, din Dolj, mort în Munţii Făgăraş - ACTUALIZARE VIDEO
Turist de 46 de ani, din Dolj, mort în Munţii Făgăraş - ACTUALIZARE VIDEO

ACTUALIZARE: 

Surse oficiale spun că bărbatul care a murit sâmbătă este lucrător CFR în judeţul Dolj, are 46 de ani şi este din Filiaşi.

Bărbatul era, sâmbătă, într-o drumeţie împreună cu nişte prieteni. Acesta s-a împiedicat în colţari şi a căzut pe versant printre stânci pe o porţiune înclinată de 150 de metri. Grupul ce excursionişti se afla la o altitudine de 2507 metri, în zona Vârfului lui Buteanu. În apropierea lor se afla şi o echipă de 8 salvamontişti care au ajuns la locul accidentului în câteva minute.

Deşi a fost găsit conştient, la scurt timp bărbatul a intrat în stop cardiorespirator. Salvamontiştii au început manevrele de resuscupitare dar fără rezultat. Au solicitat ajutorul unui elicopter SMURD care a venit de la Bucureşti şi l-a dus la Bâlea Lac unde s-a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost coborât la Balea Cascadăşi  preluat de Medicina legală.

 

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Un turist de aproximativ 50 de ani a murit, sâmbătă, în Munţii Făgăraş, după ce a căzut de la înălţime. Potrivit şefului Serviciului Judeţean Salvamont Sibiu, Adrian David, turistul a fost grav accidentat în zona Văiuga din Munţii Făgăraş, după ce a căzut de la înălţime. „Un turist a fost grav accidentat în zona Văiuga din Munţii Făgăraş după ce a căzut de la înălţime. O ehipă de salvamontişti de la Bâlea a intervenit imediat şi a fost alarmat şi elicopterul SMURD. Bărbatul a fost, însă, declarat decedat din cauza traumatismelor severe pe care le-a suferit, în ciuda eforturilor salvamontiştilor de a-l resuscita”, a declarat Adrian David, şeful Salvamont Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Bianca Săbău, a declarat că  elicopterul SMURD ajuns la locul accidentului se va întoarce la bază, în Bucureşti, întrucât, bărbatul accidentat, care are în jur de 50 de ani, a decedat. 

foto: Arhiva Tribuna

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia