Continental
Tribuna
Turcan și Porr, la Sibiu: „PNL și FDGR afirmă că efortul de a menține România pe drumul european este comun”
Sorana MAIER
1376 vizualizari
Turcan și Porr, la Sibiu: „PNL și FDGR afirmă că efortul de a menține România pe drumul european este comun”

Raluca Turcan, președintele Partidului Național Liberal, organizația județeană Sibiu, și Paul Jürgen Porr, președintele Forumului Democrat al Germanilor din România, au organizat miercuri o conferință de presă comună în care și-au afirmat sprijinul pentru aceeași idee la alegerile europarlamentare care au loc în 26 mai.

  • „Primul test îl reprezintă europarlamentarele. Al doilea, prezidențialele. Este extrem de important ca votul celor care vor o Românie europeană să nu fie irosit cu susținerea unor partide și formațiuni care nu au forța să negocieze și să facă lucruri pentru România. Ca membru al familiei populare europene, PNL este partidul cu cea mai mare forță de negociere la nivelul Parlamentului European. Susținerea de astăzi a FDGR este o recunoaștere a acestei forțe și un îndemn către oameni ca aceștia să voteze PNL și să nu-și irosească votul pe diverse experimente care nu vor avea vreodată forța să negocieze pentru România”, a spus Raluca Turcan.

Deputatul liberal a adăugat faptul că 26 mai este un moment electoral crucial pentru țară, pentru că oferă șansa de a îndrepta răul pe care PSD l-a făcut în ultimii doi ani și jumătate.

  • „Votul DA la referendum va stăvili tentativele de subordonare a justiției și de albire a infractorilor din vârful puterii. Votul pentru PNL la referendum va fi o garanție că fondurile europene vor fi folosite 100% în proiecte pentru cetățeni și că România va fi inclusă în deciziile importante luate la nivelul Uniunii. Alături de FDGR, fac apel către toți cetățenii din Sibiu și din țară, indiferent de etnie, să iasă la vot în 26 mai!”, a mai spus Raluca Turcan.

Președintele PNL Sibiu a declarat că anunțul FDGR este expresia unui parteneriat care există deja între cele două formațiuni, un parteneriat bazat pe încredere, „un parteneriat clădit cu migală în ultimii ani. Un parteneriat testat în mai multe situații dificile și pe care nu puțini au încercat să îl saboteze”.

  • „Acest parteneriat este guvernat de valori comune și de credința că viitorul României nu poate fi decât unul european, bazat pe lege, pe muncă, pe toleranță și pe respect reciproc. În acest moment, garantul drumului european al României este președintele Klaus Iohannis”, a precizat Raluca Turcan.

 

Porr: Boicotarea Referendumului înseamnă că ne dorim o țară de patrihoți

Paul Jürgen Porr, președinte FDGR, a vorbit despre semnificația Referendumului și despre importanța sa pentru viitorul României.

  • „Răspundem, în principiu, la întrebarea vrem într-o țară care să respecte valorile europene, un stat de drept, o justiție funcțională și corectă sau nu? Dacă nu, deci dacă va fi boicotat semnificativ acest Referendum, înseamnă că majoritatea dorește să trăiască în continuare într-o țară condusă de patrihoți. Adică niște hoți care fură țara. Aceasta este semnificația Referendumului”, a spus președintele Porr.

Forumul Democrat al Germanilor din România recomandă membrilor și simpatizanților săi să se prezinte la vot în 26 mai pentru a alege membrii viitorului Parlament European, să nu voteze listele de candidați ale partidelor din coaliția de guvernare, adică PSD, ALDE sau UDMR, deoarece nu s-au distanțat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanți ai PSD împotriva FDGR și au votat legi care încalcă principiile statului de drept; să voteze pentru un partid proeuropean și anume PNL, partid care a anunțat sprijin pentru Klaus Iohannis în campania electorală pentru un nou mandat la Președinția țării și este partenerul de coaliție al FDGR în consiliul județean și municipal din Sibiu.

Totodată FDGR recomandă tuturor membrilor și simpatizanților săi să meargă în 26 mai la Referendum și să răspundă cu DA la cele două întrebări formulate de președintele Klaus Iohannis, pentru că astfel își exprimă un Da la valorile europene și la statul de drept funcțional.

comentarii
8 comentarii

O comunista cu studii facute a Moscova. Provenita din PDL si acum ejectata in PNL. Sibianca sadea ..... venita din Botosani ! Iar Porr presedintele unui partid FDGR, succesor in drepturi al unei organizatii naziste : Grupul Etnic German. Ce sa spun cine seamana se aduna ! Halal PNL, Bratienii se invart in mormant cand vad ca cineva ca Turcan e pe scaunul lor !
7 case furate
15.05.2019 18:51
Pozeaza o miss!Ea este marea castigatoare a Sibiului.A obtinut toate functiile pentru ca este S I B I A N C A sadea.
Elisdin
15.05.2019 19:09
Fii cuminte, Cristofor!

- ptr cel cu 7 c(l)ase furate
filmul
15.05.2019 19:23
Pnl ! Tot centrul vechi l-ai dat forumului pe degeaba ! Ați evacuat copii,viitorul tarii. Mai nou Palatul Copiilor. L-ati aruncat la Ipas si sta in paragina,dar langa imediat ați și tras un magazin Profi rapid,sa nu va scada profiturile.
rusine
16.05.2019 00:29
Te crezi la gradinita ma ? A spus tot adevarul omul; cara-te ma cu comunista ta cu studii la Moscova!!!!!
Ptr filmul
16.05.2019 08:20
VOTEZ PSD PE 26 MAI! ATAT!
Fortza PSD
16.05.2019 09:04
e o fotografie frumoasa
o pdlista.basista cu herr porr!!!!!!!!!!sper ca nu porroshenko killerul de romani din ucraina
ardeo
16.05.2019 12:14
probabil ca disperarea e la cote maxime prin psd si fraierii asistati

pana una alta Turcan a fost votata de sibieni cu mai multe voturi decat a luat psd in Sibiu in toti anii din '89 incoace.

traseisti ? pai psd are numai traseisti cu MINIM 3 partide la activ in conducere.

criteriile de alegere sunt altele:
vrem sa traim in rusia sau UE ?
vrem un "roman crestin" cu amanta sau 5 neveste, care urla familia traditionala dar cade biserica pe el cand intra ca nu-l suporta Dumnezeu ?
unul cu 7 case sau cel cu insula, proprietati in brazilia , bmw 7 cu care circula fara ITP si domeniu cat un mic sat cu palatul cu 1800mp utili ? care da legi doar pentru el, fiul, nasul si tot restul familiei de infractori numita psd ?

cum era sloganul psd cu procurorii si judecatorii care fac abuzuri ?
acum ca sectia speciala a dat a n-a oara cu mucii in fasole (abuz in serviciu, faptele nu exista, probe nu exista, se incearca inventarea si rescrierea legii) nu se mai aplica nu ?
se retrag si apelurile contra judecatorilor celor care au calcat pe bec dar sunt frati cu stan si florea la comiterea de infractiuni.

am inteles: egalitate, dreptate si justitie dar nu si pentru psd ! la ei sunt doar sloganuri de imbrobodit fraierii.

intradevar "Romania merita mai mult " ! MULT MAI MULT DECAT HOTII DIN PSD !!!
ardeo iar bati campii
16.05.2019 13:46
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia