Tribuna
Truse de instrumentar pentru Secția Clinică Chirurgie I a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, cumpărate cu 70.000 de lei proveniți din donații
Truse de instrumentar pentru Secția Clinică Chirurgie I a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, cumpărate cu 70.000 de lei proveniți din donații

Compartimentul de Chirurgie Toracică și Esofagiană din cadrul Secției Clinice Chirurgie I al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost recent beneficiarul unei donații în valoare de 70.000 de lei, bani strânși cu ajutorul fundației „Inimă pentru Sibiu”, anunţă Dr. Daniel Chelcea, managerul SCJUS.

„Prin sponsorizarea obținută, au fost achiziționate o trusă pentru chirurgie toracică deschisă, o trusă pentru rezecții osoase toracice (rezecții complexe de perete toracic) și instrumente destinate chirurgiei toracice video-asistate (CTVA).

„Colectivul Compartimentului de Chirurgie Toracică și Esofagiană din cadrul Secției Clinice Chirurgie I al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, condus de conf. Dr. Ovidiu Dorin Bardac, dorește să mulțumească pe această cale Fundației Inimă pentru Sibiu, reprezentată prin președintele d-na econ. Codruța Notar, cât și sponsorilor, pentru donațiile care au făcut posibilă achiziționarea a două truse de instrumentar pentru chirurgie toracică, esențiale în activitatea compartimentului”, transmite conf. Dr. Ovidiu Dorin Bardac.

Firmele care au contribuit la această sponsorizare sunt Greiner Packaging SRL, Top SRL, Rox Iuli SRL, Aquanya SRL, PC Roots Production SRL, Led Box SRL, Fiduciar Capital IFN SA, Concordia Capital IFN SA, EU Swespedition SRL și CT7 Intermed SRL.

Valoarea totală a sponsorizării a fost de 70.000 de lei”, a precizat Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, într-un comunicat de presă.

 comentarii
4 comentarii

Ce de foarfeci! M-am uitat la dedeman dar o astfel de trusa nu am gasit
16.02.2024 17:39
Felicitări domnului conf. univ. dr. Ovidiu Bardac, medicul șef al secției Chirurgie 1 pentru tot efortul depus pentru coagularea unei echipe profesioniste și pentru rezultatele obținute! Toate cele bune!
George
17.02.2024 17:58
Aveți perfecta dreptate! Mai sunt și doctori adevărați nu negustori de sănătate.
@George
18.02.2024 09:55
"Omul sfinteste locul"
Sectia Clinica Chirurgie 1 este un model de profesionalism la cel mai inalt nivel unde orice investitie este facuta cu folos. Felicitari domnului conf. univ. dr. Ovidiu Bardac!
Popescu Ioan
19.02.2024 09:02
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA