Tribuna
PNL
Trofeul Be Creative 2020 merge la Iași!
Trofeul Be Creative 2020 merge la Iași!

Marele premiu al Festivalului Național Studențesc de Modă & Design Vestimentar Be Creative 2020 a fost adjudecat de Daniel Gorban, absolvent al Facultății de Arte Vizuale și Design Iași! Colecția sa Manifest reprezintă un strigăt împotriva izolării sociale, o conștientizare asupra acestui fenomen.

Ediția cu numărul IX nu s-a dezis și a adus și în acest an pe scena evenimentului, cele mai inovative colecții aparținând celor mai creativi tineri designeri din România.

Colecţiile aparţinând studenţilor absolvenţi ai Universităţilor şi Facultăţilor de profil din ţară – Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara au demonstrat că s-au încadrat în cerințele de creativitate și originalitate impuse de regulamentul de jurizare al evenimentului.

Locul al II-lea a fost ocupat de Andreea Manea, absolventă a Facultății de Arte și Design Timișoara, cu colecția Global NO-mad .

Ionuț Piscureanu absolvent al Facultății de Arte și Design din Timișoara, a ocupat ce-a de-a III-a poziție a podiumului cu colecția Red Words.

Premiul Casei de Cultură a Studenţilor a fost câștigat de Alberto Giani Ursache, absolvent al Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, cu colecția Kiki în CC al PCR.

Dianei Popescu, absolventă a Facultății de Arte și Design Timișoara a câştigat premiul de creativitate cu colecția Unspoken Tales.

Secțiunea Cel mai bun model al Festivalului, secțiunea fete, a fost câștigată de modelul Bianca Mazilu.

Locul al II-lea fiind ocupat de Arianna Blotor , locul al III-lea revenindu-i modelului Andreea Crețu.

Premiul pentru cea mai bună prezență scenică, oferit de Casa de Cultură a Studenților a fost câștigat de Cristina Mihai, iar Andreea Gîlcă a câștigat premiul pentru expresivitate.

Secțiunea modele băieți a fost câștigată de Bogdan Ciucur , urmat de Bogdan Brânzoi şi Liviu Banea pe locul 3.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Cleopatra Models Management și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

anunt-incepere-proiect-139830-final

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia