Tribuna
Tribunalul și Judecătoria Sibiu rămân în aceleași sedii încă șase luni
Laura BUCIU
1416 vizualizari
Tribunalul și Judecătoria Sibiu rămân în aceleași sedii încă șase luni

Tribunalul și Judecătoria Sibiu rămân în aceleși sedii încă șase luni. Termenul a început să curgă de luni, după ce, duminică, în 19 mai, a expirat termenul până la care instanțele puteau folosi spațiile de pe Calea Dumbrăvii.

„La data de 19 mai 2019 încetează dreptul de administrare al Ministerului Justiției asupra imobilelor care au făcut obiectul Hotărârii Guvernului nr. 380/2014 privind transmiterea unei părți dintr-un imobil, aflat în domeniul public al statului, din administrarea Ministerului Apărării Naționale în administrarea Ministerului Justiției și Hotărârii Guvernului nr. 801/2015 privind actualizarea valorii de inventar a unui imobil aflat în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Apărării Naționale și pentru transmiterea unei părți din acesta din administrarea Ministerului Apărării Naționale în administrarea Ministerului Justiției pentru Tribunalul Sibiu, până la data revenirii în administrarea Ministerului Apărării Naționale a imobilului transmis conform Hotărârii Guvernului nr. 380/2014 privind transmiterea unei părți dintr-un imobil, aflat în domeniul public al statului, din administrarea Ministerului Apărării Naționale în administrarea Ministerului Justiției”, au transmis reprezentanții Tribunalului Sibiu.

Pentru că nu se putea opri desfășurarea activităților Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu, Ministerul Apărării Naționale a pus la dispoziția Tribunalului Sibiu, imobilele care au făcut obiectul Hotărârilor Guvernului nr. 380/2014 și nr. 801/2015, pe termen limitat, pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 20.05.2019.

„Astfel, începând cu data de 20 mai 2019, cele două instanțe își vor desfășura în continuare activitatea în imobilul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30, până la data de 20 noiembrie 2019”, au mai transmis reprezentanții Tribunalului.

Tribunalul Sibiu a inițiat deja procedura de închiriere a unui imobil cu destinația de sediu administrativ pentru desfășurarea activităților Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu, iar termenul de depunere a ofertelor este 22 mai 2019.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia