Tribuna
Să auzim (de) bine!
Tribuna şi Sanomed şi-au desemnat câştigătorii

Campania "Să auzim (de) bine!" demarată de cotidianul Tribuna în parteneriat cu cabinetul medical Sanomed-dr. I. Gh. Mărginean, care este destinată cititorilor fideli ai Tribunei, continuă şi în acest an. Mai mulţi abonaţi ai cotidianului Tribuna au câştigat câte un control ORL gratuit la Cabinetul medical Sanomed, la doctorul I. Gh. Mărginean, aflat pe Bulevardul Victoriei, nr.6, tel. 0722.735272.
Cititorii Tribunei, care vor beneficia de consultaţia gratuită, în intervalul 6-7 aprilie sunt: Valeria Helju (Sibiu, str. Olteniei, nr.4, ap.37), programată în 6 aprilie de la ora 14.30, Olivia Verzescu (Sibiu, str. Săcel, nr.6), programată în 6 aprilie de la ora 15, Nicolae Simion (Sibiu, str. Margaretelor, nr. 63), programat în 7 aprilie de la ora 14.30 şi Maria Tănase (Sibiu, Al. Şelimbăr, bl.2, ap.25), programată joi, 8 aprilie, ora 14.30.
Următoarea tragere la sorţi a abonaţilor Tribunei va avea loc joi, 8 aprilie 2010.
Campania organizată de cotidianul Tribuna, în parteneriat cu cabinetul medical Sanomed-dr. I. Gh. Mărginean, li se adresează tuturor abonaţilor cotidianului nostru, care au un abonament la Tribuna încheiat în perioada de desfăşurare a campaniei (4 ianuarie-31 decembrie a.c.), pe cel puţin trei luni, sau un an. Tot ce trebuie cititorii să facă este să completeze, cât mai citeţ, talonul din ziar destinat campaniei "Să auzim (de) bine!", pe care să-l trimită la redacţie însoţit de o copie a chitanţei de abonament, cu specificaţia pe plic: "Pentru campania: Să auzim (de) bine!"comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia