Tribuna
PNL
Tribuna a sesizat, Apă Canal a rezolvat: trei capace noi de canal pe strada Plugarilor
Tribuna a sesizat, Apă Canal a rezolvat: trei capace noi de canal pe strada Plugarilor

Urmare a celor semnalate în publicația ”Tribuna” din data de 10 septembrie ac, cu privire la capacele lipsă de pe strada Plugarilor din municipiul Sibiu, vă informăm că Apă Canal Sibiu a dispus montarea de urgență a 3 capace metalice pentru căminele de racord ce deservesc mai multe imobile de pe această arteră. 

            Din păcate, furturile de capace metalice sunt încă prezente în municipiul Sibiu, astfel încât societatea noastră se vede nevoită să intervină și să monteze altele, conștientă fiind că este pusă în pericol siguranța trecătorilor și a participanților la trafic. În decursul unui an înlocuim aproximativ 100 de capace de canalizare care au fost furate sau deteriorate. Este o cheltuială suplimentară pe care o suportăm, însă siguranța publică este prioritară. Mulțumim tuturor celor ce ne informează cu privire la apariția unor situații în care securitatea cetățenilor este pusă în pericol de astfel de acțiuni nedorite. Fără sprijinul acestor oameni cu simț civic ne-ar fi imposibil să verificăm în permanență integritatea și existența tuturor celor peste 18.000 de capace de canalizare montate pe domeniul public al Sibiului.

            Apă Canal Sibiu SA se va adresa instituțiilor abilitate în depistarea și tragerea la răspundere a celor care fură și valorifică componentele metalice din rețelele publice de apă și canalizare.

            Vă mulțumim pentru semnalul tras în legătură cu situația de pe strada Plugarilor și invităm cetățenii să anunțe orice problemă ivită în legătură cu serviciile și sistemele publice de apă și canalizare la Dispeceratul societății, tel. 0269/222.777, Telverde 0800.820.220.

Director general,                                                                                       Șef Birou,

Ing. Vasile Maier                                                             Jurn. Thomas Roth 


comentarii
2 comentarii

Pai si cine trebuia sa le schimbe? Nu proprietarul? Asta-i stire?
Mihaela
16.09.2020 20:07
daca tot aveti pile la Apa-Canal sa le spuneti sa treaca si pe b-dul Victoriei...au acolo un canal in fata magazinului Paolo Rossi (Victoriei nr. 44) e in stare jalnica de cel putin 4-5 ani...tot pe Victoriei sunt vreo 2-3 canale de apa pluviala prabusite...si astea ar trevui ei sa le stie...ca de asta primesc bani!!!
un sibian
17.09.2020 15:33
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia