Tribuna
PNL
Trei sibieni, victime ale COVID-19. Numărul deceselor a trecut de 130
Laura BUCIU
1892 vizualizari
Trei sibieni, victime ale COVID-19. Numărul deceselor a trecut de 130

Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 este tot mai mare de la o zi la alta. Și al celor care mor după ce au luat virusul. Doar de joi până vineri au fost diagnosticate 70 de persoane, iar trei oameni au murit.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 2.662 de persoane (dintre care 2.513 adulți și 149 de copii).

Până vineri au fost vindecate 1.772 de persoane, iar 131 persoane au decedat.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de 70 persoane: cinci din categoria de vârstă 19 – 29 de ani, opt din categoria de vârstă 30 – 39 de ani, zece din categoria de vârstă 40 – 49 de ani, nouă din categoria de vârstă 50 – 59 de ani, șapte din categoria de vârstă 60 – 69 de ani, 11 din categoria de vârstă 70 – 79 de ani, 14 din categoria de vârstă 80 – 89 de ani și șase din categoria de vârstă 90 – 99 de ani 6 persoane.

Un număr de 911 de sibieni se află în carantină la domiciliu și 236, în izolare la domiciliu.

 

Amenzi uriașe celor care nu respectă măsurile anti-COVID

 

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 187 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.500 de lei, din care 157 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 30 aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în mijloacele de transport în comun, polițiștii au avertizat în scris 49 de persoane pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri, a măștii de protecție, în mijlocul de transport pe toată durata călătoriei.

Polițiștii locali sibieni au verificat 242 de persoane și au sancționat contravențional cu avertisment o persoană pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Tot joi, 16 jandarmi sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă,  pe raza stațiunii Păltiniș, în stațiile mijlocului de transport în comun. De asemenea, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare în stațiile mijloacelor de transport în comun din municipiile Sibiu și Mediaș și pe raza  localităților Cârțișoara și Șelimbăr. În urma desfășurării acțiunilor au fost aplicate 17 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.






comentarii
1 comentarii

Schema Tătaru/ Arafat este urmatoarea: vaccinare, testare, internare, tratament dedicat, deces.
Un cititor
10.10.2020 18:51
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA