Tribuna
PNL
Trei sibieni care au provocat un scandal la fast-food pe bulevardul Vasile Milea și au bătut un tânăr, sub control judiciar
Trei sibieni care au provocat un scandal la fast-food pe bulevardul Vasile Milea și au bătut un tânăr, sub control judiciar
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Trei sibieni care au provocat un scandal într-un fast-food de pe bulevardul Vasile Milea din municipiul Sibiu au fost reținuți de polițiști, aceștia fiind acuzați și că au bătut un tânăr. Duși în fața magistraților, aceștia au decis că cei trei pot rămâne liberi, fiind plasați sub control judiciar.

Cei trei sibieni cu vârste de 23, 26, respectiv 31 de ani, au provocat în seara zilei de 28 iunie, în jurul orei 23,30, un scandal în incinta unui fast food, pe fondul unor conflicte mai vechi, l-ar fi agresat pe un alt sibian, prin acțiunile lor tulburând ordinea și liniștea publică. Cei trei au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță.

Față de persoanele în cauză, procurorul de caz a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia

Publica anunturi