Tribuna
Sevis
Trei sibieni au fost reținuți pentru că au furat din magazine sau mașini
Trei sibieni au fost reținuți pentru că au furat din magazine sau mașini
Foto cu caracter ilustrativ © www.facebook.com/politiasibiu

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut trei persoane, cercetate penal pentru săvârșirea de infracțiuni de furt calificat. Două dintre ele, sibience în vârstă de 23, respectiv 26 de ani, sunt bănuite că, în cursul lunii martie ar fi sustras în repetate rânduri bunuri din incinta unei societăți comerciale. Cele două femei sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de furt calificat, față de acestea fiind aplicată măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță.

A fost reținut și un sibian în vârstă de 30 de ani, cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul este bănuit că, la data de 10 martie ar fi spart geamul portierei unui autoturism parcat pe strada Câmpului, în municipiul Sibiu, și ar fi sustras o tabletă, un portofel și suma de 48 de lei.

Cele trei persoane urmează a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale. (L. B.)

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia