Tribuna
Trei persoane rănite, între care o femeie însărcinată, după un accident la Mediaș
Trei persoane rănite, între care o femeie însărcinată, după un accident la Mediaș

O tânără de 17 ani, însărcinată în cinci luni, a fost rănită, luni dimineața, după ce taxiul în care se afla a fost lovit de o mașină condusă de o femeie care a virat la stânga fără să se asigure. La spital, rănit, împreună cu tânăra gravidă au ajuns și șoferul taxiului și un pasager. Accidentul a avut loc în Mediaș, pe Șoseaua Sibiului.

„Două victime, o femeie însărcinată și șoferul taxiului au primit ăngrijiri medicale. Ambulanța Mediaș a transportat la CPU Mediaș gravida în vârstă de 17 ani, cu traumatism cranio-cerebral acut și un bărbat de 22 ani cu plagi escoriative. Ambii sunt în stare stabilă”, au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Șoferul taxiului a fost transportat de către echipajul SMURD la spital. Este vorba de un bărbat de 68 de ani, conștient, cu traumatism cranio-cerebral.

Accidentul s-a produs pe Șoseaua Sibiului, din Mediaș, după ce o conducătoare auto, în vârstă de 40 de ani, din Sibiu, a virat stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în regim taxi.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia