Tribuna
Trei persoane din Avrig au dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor: una s-a dus la RAR, iar alte două la piață
Laura BUCIU
12844 vizualizari
Trei persoane din Avrig au dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor: una s-a dus la RAR, iar alte două la piață
© Arhiva Tribuna

Trei persoane din Avrig au dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, deoarece, deși erau în izolare la domiciliu, au ieșit. Unul a ieșit din izolare să meargă să își înscrie mașina la RAR, în Sibiu, iar doi s-au dus să vândă fructe și legume la piață.

„Un bărbat cu domiciliul în oraşul Avrig care era plasat în izolare la domiciliu din data de 17.03.2020,  s-a deplasat în municipiul Sibiu, la R.A.R. pentru a-şi înscrie în circulaţie autoturismul personal, încălcând astfel dispoziţiile art. 8 alin. 1 din Ordonanţa militară publicată în Monitorul oficial nr. 219/18.03.2020. (...) Două persoane domiciliate în oraşul Avrig s-au deplasat în piaţa agroalimentară a oraşului Avrig pentru a oferi spre vânzare legume şi fructe, deşi acestea erau plasate în izolare la domiciliu din data de 17.03.2020, încălcând astfel dispoziţiile art. 8 alin. 1 din Ordonanţa militară publicată în Monitorul oficial nr. 219/18.03.2020”, spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

 

comentarii
1 comentarii

Ati face bine sa pregatiti paturi, ventilatoare si tot ce este nevoie pentru a se proteja cadrele medicale si pacientii pentru ca foarte multi ajung la terapie intensiva . Milionarii sibiului ce fac?! Sa faca un spital provizoriu 5-7 mii de paturi.
Asta chiar ii un virus ucigas! Luati treaba mai in serios.
Izolati orasul, cine iasa Nu mai intra ca daca intra virusul in oras Nu-l mai scoate nimeni!
PS:NU radeti! Nu va alarmati!
Stat prietenesc din mijlocul pandemiei!!!
Yo
20.03.2020 15:41
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia