Tribuna
Trei infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Mediaș după ce au oprit pentru control un autoturism
Vasile ANTIPA
1751 vizualizari
Trei infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Mediaș după ce au oprit pentru control un autoturism

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control în trafic, marți seara, pe Șoseaua Sibiului din Mediaș, un autoturism, în urma verificărilor efectuate fiind constatate trei infracțiuni la regimul rutier. 

“Polițiștii au stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 43 de ani, domiciliat în Brateiu, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că mașina i-a fost încredințată, cu bună știință, cunoscând faptul că acesta nu deține permis de conducere, de către pasagerul aflat pe locul din dreapta în autoturism.

Acesta din urmă are 21 de ani și este domiciliat în Brateiu. Referitor la autoturism, polițiștii au constatat că are aplicat număr fals de înmatriculare, fiind neînmatriculat”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Polițiștii medieșeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu deține acest drept.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA