Tribuna
PNL
Trei grădinițe și o școală din județul Sibiu au suspendat, marți, parțial, cursurile
Andra MARINESCU
2123 vizualizari
Trei grădinițe și o școală din județul Sibiu au suspendat, marți, parțial, cursurile
© Arhiva TRIBUNA- Răzvan NEGRU
Patru unități de învățământ din județul Sibiu au decis să suspende, parțial, cursurile, din cauza numărului mare de viroze.


În urma centralizării pe care IȘJ Sibiu a realizat-o marți, 25 februarie, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu au fost raportate, în rândul elevilor, 150 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2197 de cazuri de viroză.
Marți, cursurile au fost suspendate la grupa mijlocie ”A” de la Grădinița cu program prelungit ”Frații Grimm” Sibiu, în perioada 25-26 februarie la grupa mare ”B” de la Grădinița cu program prelungit Nr. 15 Sibiu și la grupele de la Gradinita cu program prelungit Nr. 4 Sibiu (structură a Grădiniței cu program prelungit Nr. 26 Sibiu), iar în perioada 25-27 februarie la clasa a III-a C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu.
Potrivit IȘJ Sibiu, de suspendarea cursurilor sunt afectați, în total, 123 de elevi și preșcolari.
Cele mai afectate unități de învățământ din județul Sibiu au fost, marți, Școala Gimnazială "Nicolae Iorga" Sibiu - 119 cazuri, Școala Gimnazială Roșia - 94, Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu - 86, Colegiul Național Pedagogic "Andrei Șaguna" Sibiu - 82 și Liceul Tehnologic "J. Lebel" Tălmaciu - 69.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia