Tribuna
Trei gospodării din comuna Bârghiș, afectate de incendiu produs din cauza unui aparat lăsat sub tensiune
Trei gospodării din comuna Bârghiș, afectate de incendiu produs din cauza unui aparat lăsat sub tensiune

Pompierii Stației Agnita au fost alertați prin numărul unic de urgență 112, despre izbucnirea unui incendiu în comuna Bârghiș.  Spre locul indicat au pornit de urgență trei autospeciale de stingere, o autospecială SMURD și 18 salvatori militari, precum și membrii SVSU Bârghiș.

La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la mai multe anexe gospodărești dintre care și două șuri ale vecinilor. De asemenea, incendiul cuprinsese și o parte din acoperișul casei. Din informațiile primite de la fața locului, proprietarii dormeau, iar vecinii au observat târziu incendiul.

Mai multe ore, salvatorii au intervenit pentru limitarea și lichidarea incendiului precum și pentru înlăturarea eventualelor focare rămase.

Intervenția a dus la salvarea animalelor aflate în anexa gospodăriei afectate și anume au fost salvați 4 porci,  peste 20 de găini și un câine

Pagubele au fost însemnate. În gospodăria de unde a pornit incendiul au ars  anexele pe o suprafață de circa 100 mp, aparate electrice și materiale plastice și lemnoase depozitate, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 mp și 5000 kg de furaje.

În gospodăria învecinată pe o parte a ars zona laterală a șurii și  materiale plastice si lemnoase  depozitate in interior. O femeie (vecina), în vârstă de 50 de ani, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale fiind transportată ulterior la CPU Agnita.

În gospodăria învecinată de cealaltă parte a ars partea laterală a șurii pe aproximativ 50 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs de un aparat lăsat sub tensiune. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA