Tribuna
Trei ani de la instaurarea pandemiei, marcaţi printr-un protest mai aparte în Piaţa Mare. A venit şi izoleta
Dumitru CHISELIŢĂ
1806 vizualizari
Trei ani de la instaurarea pandemiei, marcaţi printr-un protest mai aparte în Piaţa Mare. A venit şi izoleta
© Răzvan NEGRU
Un protest-spectacol, cu recuzită, costume "specifice", panouri documentare şi chiar alegorii medico-pandemiste a avut loc, sâmbătă şi duminică, în Piaţa Mare. Protagonist, activistul Doru Apostol, cel care până nu demult, organiza protestele "Rezist" de la Sibiu.

Manifestaţia a fost intitulată "Festivalul Internaţional COVID 19-a patra ediţie, 11 martie 2020 – 11 martie 2023: "Muzeul Apocalipsa se amână" a fost, după cum spun şi organizatorii, un "protest artistic" şi un pamflet, la care erau trecuţi ca invitati speciali "Eternul Noul Coronsvirus SARS-Cov 2" şi "Vaccinul mARN", dar la care au participat abia peste 30 de persoane, incluzând aici şi curioşii. 

Ideea protestului a fost de a reaminti sibienilor ceea ce li s-a petrecut în pandemie, de la lockdown până la campaniile de vaccinare, riscurile vaccinării, efectele adverse ale vaccinului şi ingineria socială ce s-a manifestat atunci, sub pretextul unei boli. 

"...Apocalipsa se amână dacă ne trezim şi ne întoarcem faţa şi sufletul către Dumnezeu. Şi atunci poate Dumnezeu Se îndură de noi şi poate amână cu 100 sau 1.000 de ani Apocalipsa. În ideea aceasta am făcut o "piesă de teatru" să zicem, în mai multe acte, pe principiul că atunci când mergi la film cu un prieten (...) după ce ieşi din sală, povestea continuă..."
În cadrul "piesei de teatru" (care a avut şase acte)  s-au prezentat, dincolo de subiectul principal, pandemia şi alte aspecte: modificarea genetică, minciunile din media, războiul din Ucraina, Marea Resetare, încălzirea globală sau digitalizarea.  

Atracţia protestului au fost două obiecte din "recuzită". Primul, o seringă uriaşă umplută cu cranii ce pluteau într-un lichid, pe care erau scrise cuvinte sau expresii ca "QR & AI", "Grafen", "Zombie", "Covid", "RT-PCR", "NWO+WHO", "1.290 Adverse Events" sau "War". Celălalt, o izoletă în cares e aflau doi manechini care sugerau a fi Valeriu Gheorghiţă, peful campaniei de vaccinare şi Raed Arafat, şeful DSU. Pe un panou se afla listat un document care prezenta reacţiile adverse ale vaccinului. 
Protestul a decurs fără incidente pe parcursul ambelor dile ale desfăşurării lui. 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Dumitru CHISELIŢĂ
© Dumitru CHISELIŢĂ
© Dumitru CHISELIŢĂ







comentarii
10 comentarii

Nu trebuie sa ne aminteasca nimeni, nu e ceva ce va fi uitat usor
13.03.2023 00:10
Bun, am inteles ca acum pana si unii din cioclii pLandemiei au recunoscut ca totul a fost un experiment urias pe intraga omenire. Ca vaccinopatii isterici de atunci, care urlau sa fie inchisi si exclusi din societate nevaccinatii, acum au ajuns sa tremure de frica la fiecare caz de moarte subita, bucurandu-se ca nu au fost ei cei care sa faca infarct sau AVC de la vaccinul eficient si sigur.
Intrebarea este CINE PLATESTE pentru tot ce s-a intamplat? Pentru mortii bagati in saci, ucisi de protocoalele criminale? De ce nu sunt in puscarii ticalosii care au regizat, si produs acest genocid?
Cum de mai sunt inca in functii criminalii din guvern, din spitale, din mass-media care au facut propaganda acestui urias experiment?
Un Nurenberg 2 a inceput in occident. Fauci este acuzat in America. Sper sa ajunga si aici si sa ii vedem pe Arafat, Gheorghita, Rafila, Tataru, Cercel, Catu, Orban si altii ca ei in puscarii.
Sibian
13.03.2023 07:36
Sibianule,ura nu iti face bine,ia exemplu de la cei care au fost in puscarii condamnati pe nedrept de comunisti,si au iesit senini si fara ura. Cuvintele tale pline de ura,de dorinta de razbunare iti fac rau tie in primul rand.
Mira
13.03.2023 10:07
Tovarase Mira,

Nu e vorba de nici o ura. Este vorba despre dreptate. Despre "dupa fapta si rasplata". Lumea s-a cam sucit cu fundul in sus, se pare. Este normal sa ai psihopatii si criminalii umbland liberi, facand planuri sa ucida in continuare? Pregatind alt scenariu prin care sa reduca popu.latia?
Tu crezi ca din ura sunt condamnati criminalii? Crezi ca sistemul de justitie este plin de ura cand condamna ucigasi si violatori si raufacatori la puscarie?
Iar exemplul cu cei care au fost condamnati pe nedrept este total nepotrivit. Nu are absolut nimic de-a face cu situatia aceasta. Este dovada clara ca nu ai priceput nimic din credinta. Este pur si simplu un comentariu de sectar...
Sibian
13.03.2023 10:50
Câinii latrā , ursu' merge!
Protestatarii.....care chiar nu au NIMIC altceva de fācut decât sā se joace de-a frectia in public - ar fi bine sā inteleagā faptul cā, noi toti suntem niste mase de manevrā, vite, cirezi de CNP-uri, nu avem nimic de fācut decât sā ne trāim meschinele existente de rumegātoare ignorând suveran, principii, doctrine, credinte si mai ales ce fac altii.....Care altii? Ceilalti. Stiuti sau nestiuti....
Involburāri pline de tâlc filozofic, amenintāri si hastaguri, onanisme in principii - toate astea sunt fix-pix. Ia uitati-va voi la Vladimir Putin, cum il doare pe el in senila tancului de toooaaatā planeta care se masturbeazā in talk show -uri prin mass media ( de un an de zile si încā nu a juisat!) declaratii patriotarde si incrâncenāri impotente pe teme sterile.....Putin face ce si-a propus, îi calcā pe āia in senilele tancurilor, îi rupe in bombardanente, îi exterminā. Scurt si fārā lābāreli.
Restul, onanistii, vitele mugind sloganuri de îmbārbātare se cacā pe ei stiind cā dacā Vlady intoarce tunul dinspre azimut Kiev spre azimut -wherever - au belit-o pe loc. Si Vlady stie asta.
Asa si cu frecangeala asta cu topicuri onanist -impotente: benzina, curentul, pandemia, Ciucā, Mucā, ........
Muuuuuuuu! Muuuuuuuu ! Muuuuuuuu!
Gogu
13.03.2023 11:29
Gogule, nihilismul asta al tau nu suna bine deloc. Este adevarat ca papusarii folosesc masele ca pe vite, pentru manevrele lor politice, insa nu toti oamenii au decazut la nivelul de vita. Da, unii oameni au decazut si mai rau decat vitele, pentru ca vite homosexuale nu exista, este contra naturii, contra firii, Vitele stiu asta, instinctiv, unii oameni nu.
Cu toate acestea, "omul sfinteste locul". Cu alte cuvinte omului ii este data puterea de a se sfinti pe sine si prin aceasta locul prin care trece. Nu toti oamenii sunt vite si nu toti sunt indraciti si posedati. Exista si bine pe lumea asta, nu este totul numai rau. Protestele facute pentru a te opune raului, pentru a te opune dictaturii nu doar ca sunt benefice si deci, de dorit, dar ele sunt chiar obligatorii, plecand din datoria fiecaruia dintre noi de a lua atitudine impotriva raului.
Unii iau atitudine in scris, altii tin conferinte, unii protesteaza fizic purtand pancarde. Fiecare dupa cum poate si dupa cat este dispus sa se sacrifice pentru societate. Lucrurile petrecute nu trebuiesc ascunse sub obroc asa cum se straduieste mass-media sa faca, ascultand ordinele papusarilor care o controleaza. Adevarul a iesit la iveala, ca intotdeauna. Acum el trebuie raspandit iar cei vinovati de crime si genocid trebuie sa plateasca pentru faptele lor. Este foarte bine ca se scrie despre asta, ca se discuta despre asta si ca se protesteaza. Este dovada, asa cum spuneam, ca nu toti oamenii sunt vite de manevra.
Sibian
13.03.2023 12:52
@Sibian
Concitadine dragā, dacā toti avem CNP, toti mergem si luām mâncarea, carburantii, hainele din aceleasi locuri, la aceeasi bani, iar impozitele le platim la fel nu este nici o diferentā intre onanistii cu pancarte si alte jucārii de masturbat public si cei care nu fac toate astea. Revin, cirezi intregi de vite trepanate pe creier mugesc si fac lucruri fārā nici o valoare in schimbare.
Încā o datā, Muuuuuuuu, Muuuuuuuu, Muuuuuuuu!
Gogu (reloaded)
13.03.2023 14:23
A spune adevarul este "fara nici o valoare in schimbare"? Cum poti afirma asa ceva? De unde stii tu cati oameni nu au fost incurajati sa reziste impotriva dictaturii prin astfel de proteste? De unde stii tu cati oameni nu au fost salvati de la injectia toxica datorita celor care au scris adevarul? Datorita medicilor, specialistilor, cercetatorilor si jurnalistilor care au avut curajul sa spuna adevarul in fata unui stat dictatorial care cenzura orice informatie corecta si promova doar minciuni? Un singur suflet daca a fost salvat din menghina dictaturii si este suficient de important incat sa merite protestul.
Daca mataluta ai preferat sa stai la caldurica si sa nu cumva sa spui ceva "interzis" este problema ta. Istoria este scrisa ce de cei care au avut curajul sa spuna adevarul si sa lupte pentru el. Cei care si-au ascuns lasitatea in slogane si texte oportunist nihiliste si care si-au bagat gatul in jug, vor ramane exact asa cum au fost: nimic!
Insa este o lipsa totala de bun simt sa consideri ca toti sunt alcatuiti din acelasi material murdar, lipsit de etica si morala. Vrei sa nu vrei mataluta, exista eroi, exista martiri, exista sfinti pe care lumea ii respecta si li se inchina. Asta in pofida oportunistilor de ieri si de astazi care mereu se targuiesc ca la piata si cauta sa vada cat au de castigat daca ar face o fapta buna.
Sibian
13.03.2023 15:48
Care injectie toxica ? sibian idiot.. Mi-au murit ambii parinti ca nu au vrut sa se vaccineze.!

Stefan
@sibian
13.03.2023 22:00
@ 22:00

Bai trepanatule, au murit saracii oameni cu zile. Au fost omorati de sistem, de protocoalele mortii. Nu le-au dat medicamentatia necesara, i-au legat de paturi si i-au intubat. Peste 95% din intubati au murit. Ti-au omorat aia parintii si tu le iei apararea? In loc sa te iei de gat cu sistemul criminal tu ii faci reclama la otravuri si il sustii?

Stii cati oameni au murit de la otravurile alea de vaccinuri? Stii cati oameni cad zilnic si mor de "moarte subita"???
Nenorocita aia de injectie nici nu este vaccin. Nu ajuta cu absolut nimic la boala. Nu previne absolut nimic. Din contra, distruge sistemul imunitar. Este terapie genetica. Asa v-a spalat pe creier sistemul de ati ajuns ca zombii, aveti ochi dar nu vedeti si aveti urechi dar nu auziti.

Aveti incredere in hotii aia, in Cercel si in Arafat, in Rafila si Catu. Aia va vor binele. Aia vor sa va injecteze cu elixirul tineretii, sa traiti voi vesnic si sa nu mai muriti. Injectati-va moluste nevretebrate ca de aia cadeti pe capete si muriti subit. Sigur si eficient.

Cat de spalat pe creier poti sa fii? Daca nici acum, dupa atata timp nu ai realizat ce genocid au organizat ticalosii la nivel mondial, nu mai are nimeni ce sa iti explice. Asa ramai, spalat bine pe creieri. Nici o circumvolutiune, nimic. Totul plat.
Sibian
14.03.2023 08:07
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA