FITS 2024
Tribuna
Trei ani de când am fost închişi în case în numele Covidului
Trei ani de când am fost închişi în case în numele Covidului
© Arhiva TRIBUNA

Pe 16 martie se împlinesc trei ani de la declararea, de către preşedintele Klaus Iohannis, a stării de urgenţă pe tot teritoriul României, măsură ce a avut ca pretext creşterea numărului de infectări declarate cu virusul Covid 19. 
"Ne aflăm într-o situație cu care omenirea nu s-a mai confruntat în istoria recentă. Vom trece cu bine prin această grea încercare dacă luăm imediat cele mai drastice măsuri și înțelegem cu toții că severitatea lor este pe măsura gravității perioadei pe care o traversăm.  Începând de astăzi se instituie starea de urgență pe întreg teritoriul României, pe o durată de 30 de zile. (...) "Astfel, școlile vor fi închise, pentru protejarea copiilor, elevilor și studenților, activitatea din învățământul preuniversitar și universitar se suspendă pe perioada stării de urgență". "Pe perioada stării de urgență, dacă va fi nevoie, se pot plafona prețurile la medicamente și aparatură medicală, la alimentele de strictă necesitate și la serviciile de utilitate publică, cum ar fi energia electrică și termică, gaze, alimentare cu apă, salubritate, carburanți, în limita prețului mediu din ultimele trei luni dinaintea declarării stării de urgență".(... ) Sunt hotărât ca împreună cu Guvernul Orban să luăm cele mai drastice măsuri pentru a proteja viața și sănătatea cetățenilor români. Dar oricâte măsuri ar lua autoritățile, ele pierd enorm din eficiență dacă nu sunt urmate întru totul de oameni", anunţa preşedintele Klaus Iohannis, acum trei ani.
Lumea a crezut că dacă se va sta acasă o lună, va scăpa de ameninţarea virusului. Dar pe 14 aprilie 2020 a fost semnat un alt decret, de prelungire a stării de urgență cu încă 30 de zile. Decretul lui Iohannis a fost aprobat fără comentarii de către tot Parlamentul, pe 19 martie. Pe 22 martie au fost raportate primele decese oficiale din cuza Covid 19. 
Epidemia a debutat în România pe 26 februarie 2020, au fost peste trei milioane de cazuri confirmate de infectare din care majoritatea fiind vindecate, mortalitatea fiind de doar 2,2%. După apariţia vaccinului şi în urma unei campanii agresive pro-vaccinare care a inclus şi măsuri împotriva ne-vaccinaţilor, aproape jumătate din populaţia României s-a vaccinat.
În pandemie au fost înregistrate peste 3,1 milioane de cazuri confirmate de infectare din care majoritatea au avut ca rezultat vindecarea (aproape trei milioane), mortalitatea fiind de doar 2.26%. Peste 42 % din populaţia ţării s-a vaccinat. 

comentarii
7 comentarii

Da. Experimentul a fost global. Genocidul de asemenea. Nu cred ca 42% din Romani s-au vaccinat. Cred ca de pe la 20% - 25% lumea a cam incetat cu vaccinarea. Cred ca au raportat criminalii de Arafat si Rafila asa cum se raporta pe vremea lui Ceauseascu productia la hectar.
Cred ca oamenii sunt mult mai creduli si mai supusi in occident. Slava Domnului ca la noi inca mai gandeste lumea. Sunt multi trotinetisti spalti pe creier, este adevarat, dar nu cati sunt pe dincolo. Sunt mult mai multi psihopati pe dincolo.
Fenomenul de psihoza in masa din pLandemie are si o denumire specifica: "mass formation"
Este explicat de profesorul de psihologie dr. Mattias Desmet. Gasiti conferintele lui pe youtube.
Sibian
16.03.2023 17:19
Acum platim cu inflatie ca am fost inchisi.
Fara dovezi nu trebuie crezut nimic din ce spun autoritatile, e clar ca sunt debili daca s-au panicat asa (asta daca eliminam din calcul alte motivatii). In afara de cei din Suedia, bineinteles. Dar acolo politicul si institutii gen ISU s-au amestecat mai putin si au lasat epidemiologii si specialistii in polutica sanitara sa decida. Sunt curios ce decizii s-ar fi luat la noi daca politicienii s-ar fi spalat pe maini (sic). Si daca nu s-ar fi incalcat Constitutia.
ike
17.03.2023 11:28
si-a cerut cineva scuza ca s-a abuzat de popor, facand cu bolta pe drepturile cetatenilor prevazute de Constitutie? NU. Nici dulapul nici SSluga lui de la SSibiu care a tinut pana si targul de Craciun inchis pentru cei (inclusiv copii) fara Zertificat
macar de am fi invatat ceva din experimentul / abuzul asta
17.03.2023 15:29
Intrebarea este cand vedem procese pe rol impotriva lui "Garcea" si colegilor lui care amendau abuziv lumea pe strada daca nu avea masca. Impotriva cioclilor pandemiei care au instaurat dictatura Arafat, Catu, Rafila & company. Impotriva "eroilor" in halate albe care au acceptat sa aplice ticaloasele de protocoale ale mortii, ucigand zeci de mii de oameni. Impotriva medicilor care au tinut pacientii cu pneumonii in frig, cu zilele, asteptand rezultatul testului minune. Impotriva ziaristilor care au creat panica in popu.latie cu stiri mincinoase fara a le verifica. Impotriva ziarelor si televiziunilor platite pentru a face reclama vaccinului ucigas.
Pana nu ii bagam pe astia la puscarie, oricand se va putea repeta acest experiment.
@ 15:29
17.03.2023 16:47
Fenomenul de psihoza pe care il induci tu in masele de cititori postand aceleasi clisee cu trotinetisti si progresisti sunt numite de pshiatrii, '' Thought Contagion '' .
Dr. Psih.
17.03.2023 16:47
Astept sa vedem cine a venit cu vaccinul si ....ne-au bagat in case, sa ne spune de ce ?
Valentina
17.03.2023 21:06
Eu nu am stat inchisa in casa . Completam in hirtia aceea un traseu in care treceam supermarket, farmacie si piata cibin si ma plimbam toata ziua. Uneori luam si catelul cu mine.
Ioana
17.03.2023 21:19
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica