Tribuna
Trecutul, prezentul și viitorul tinerilor, într-un spectacol, la TNRS
Trecutul, prezentul și viitorul tinerilor, într-un spectacol, la TNRS
Teatrul Naţional ”Radu Stanca” din Sibiu prezintă miercuri, 15 ianuarie, de la ora 19, spectacolul ”Noah și floarea de turn”. Pe scenă vor urca Cristina Blaga și Cristian Timbuș.

“Destinul aduce împreună doi tineri cu personalități puternice și trecut dezagreabil. Ea – o fostă dependentă de droguri. El – fost pușcăriaș, acuzat de propriul tată. Fără prieteni, refugiați în băutură, cei doi se întâlnesc într-un bar, spațiu din care acțiunea ia amploare și capătă dimensiuni amoroase într-un joc de-a șoarecele și pisica. Curajul cu care cei doi își împărtășesc poveștile de viață și experiențele neplăcute prin care au trecut, aduc o atmosferă captivantă, iar spectacolul capătă o sensibilitate aparte. Universul emoțional ia amploare când personajele își prezintă dorința de a-și găsi un rost, un om ce să se plieze pe sufletul lor.Regăsim în povestea personajelor trecutul, prezentul și viitorul multor tineri din ziua de astăzi. Când crezi că nu mai ai nicio speranță, atunci apare elementul salvator: dragostea”, spun organizatorii.

Preţul biletelor este 25 de lei (20 de lei pentru pensionari, elevi, studenţi).

comentarii
1 comentarii

Cănd autorul unei piese de teatru, unui spectacol de operă e celebru, nu- i dai numele să nu- l jignești cu ignoranța de mase. Aici nu e cazul. Un gâcitor în pălmi de public trebe dat cu nume și prenume. Că e de la New Y Times și nu-l știe lumea pe de rost. De vedetisme nu vorbim, că iar nu e cazul.
13.01.2020 09:08
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia