Tribuna
Transfăgărășanul se deschide, miercuri, circulației
Laura BUCIU
642 vizualizari
Transfăgărășanul se deschide, miercuri, circulației

Unul dintre cele mai frumoase drumuri din Europa, Transfăgărășanul, se redeschide circulației, miercuri, 1 iulie 2020, de la ora 8.00.

După perioada iernii, circulația rutieră se reiaîntre Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07.00-21.00.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au transmis că, pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21.00-07.00.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, spun cei de la CNAIR.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia