Tribuna
Sevis
Transfăgărăşanul, blocat cu bolovani, „curăţat” de turişti
Laura BUCIU
2821 vizualizari
Transfăgărăşanul, blocat cu bolovani, „curăţat” de turişti

Pentru că drumul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă ar putea fi parcurs cu mașina, dar nu e posibil din punct de vedere legal, în mijlocul Trasfărăgărașului a apărut o grămadă de bolovani care să îi oprească pe turiști din drumul lor.

Un iubitor al muntelui a postat, în weekend, imagini cu bolovanii din mijlocul drumului, dar și cum alți turiști s-au apucat să cureţe drumul de pietre.

„Pentru că au considerat anormală decizia drumarilor de a bloca drumul, turiștii prezenți în număr mare pe Transfăgărașan au decis să degajeze pietrele de pe carosabil astfel încât să redea circulației publice acest drum. Poate că ar trebui să urmăm cu toții acest exemplu și să-i "degajăm" pe toți cei care ne umilesc și ne batjocuresc deși sunt plătiți din banii noștri”, a scris Dumitru Grecu pe facebook.

Cu toate că se poate circula pe partea Sibiului, CNAIR menţine circulaţia închisă pe DN 7 C, cunoscut ca Transfăgărăşan. Din punct de vedere legal, drumul rămâne închis până la sfârşitul lunii iunie.

Oricine se avântă să ajungă la Bâlea Lac cu autoturismul o face pe propria răspundere. Orice s-ar întâmpla este din vina celor care au încălcat restricţia rutieră. Pentru asta, răspund plătind amendă până la aproape 1.200 de lei şi li se va reţine permisul de conducere pentru 60 de zile.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia