Tribuna
PNL
„Transalpina – Drumul regilor”, proiectat la Mănăstirea Oașa și apreciat de studenți din mai multe țări
„Transalpina – Drumul regilor”, proiectat la Mănăstirea Oașa și apreciat de studenți din mai multe țări
Documentarul „Transalpina – Drumul regilor” a fost proiectat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Mănăstirea Oașa, în fața a numeroși studenți din toată lumea și în prezența regizorului.


Proiecția filmului a avut loc duminică, 21 iulie, la Mănăstirea din Oașa, unde au participat tineri din diferite părți ale lumii, alături de starețul mănăstirii, călugări și invitați speciali.
Filmul „Transalpina - Drumul regilor”, produs de Astra Film și semnat de Dumitru Budrala, s-a bucurat de prezența regizorului.
„Suntem bucuroși să întâlnim tineri studenți din diverse țări și culturi care își arată în mod deschis entuziasmul față de filmele produse de Astra Film. În acest lăcaș al liniștii, am reușit să purtăm publicul într-o călătorie cinematică prin istoria, miturile și legendele locurilor importante din țară, unde spiritul acestora se simte cu adevărat", a declarat regizorul Dumitru Budrala.
Surpriza a fost că publicul nu a dorit să părăsească sala la sfârșitul proiecției filmului „Transalpina – Drumul Regilor”, dorind să vadă mai multe filme. La cererea celor prezenți, Astra Film a acceptat să prezinte, în mod excepțional, și filmele „Sibiu 825” și „Jina”, pelicule care au fost apreciate pe măsură.
Maratonul de proiecții a născut numeroase de întrebări în mintea tinerilor, iar aceștia au profitat de ocazie, intrând în dialog cu regizorul Dumitru Budrala.


comentarii
1 comentarii

Poate "drumul gropilor" !!!! Asta e realitatea!!! Vreți să vă rupeți mașina.... mergeți pe...Transalpina!!!!
Ion
24.07.2019 22:05
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia

Publica anunturi