Tribuna
Tradiție reluată la Ocna Sibiului. 52 de ocneri au plecat la Alba Iulia, de 1 Decembrie
Tradiție reluată la Ocna Sibiului. 52 de ocneri au plecat la Alba Iulia, de 1 Decembrie

După doi ani de pandemie în care nu au fost organizate manifestări ample de 1 Decembrie, ocnerii și-au reluat obiceiul de a participa la ceremoniile de la Alba Iulia. În această dimineață, 52 de reprezentanți ai comunității locale din Ocna Sibiului au plecat spre Alba Iulia pentru a participa la manifestările prilejuite de ZIua Națională. Din delegație au făcut parte primarul Claudiu Predescu, viceprimarul Camelia Cărăbulea, consilieri locali, cetățeni ai orașului. În mod tradițional, delegația de la Ocna Sibiului face, de fiecare dată, o fotografie de grup la statuia lui Avram Iancu și una la cea a lui Mihai Viteazu, primul unificator al provinciilor românești. „Ne bucurăm că după doi ani de pandemie am reușit să reluăm acest frumos obicei de a participa la manifestările organizate la Alba Iulia, de Ziua Națională. Ocnerii au fost, întotdeauna, buni români, patrioți, iar deplasarea la Alba Iulia este pentru noi bucuria de a fi alături de conaționali veniți din toate provinciile. Mesajul pe care comunitatea noastră îl transmite în fiecare an este acela de unitate națională, de respect pentru înaintași, pentru colosala zestre culturală a acestui neam. Le transmite tuturor românilor multă sănătate și gânduri bune” a spus primarul orașului Ocna Sibiului, Claudiu Predescu. 

 comentarii
2 comentarii

Ocneri? Ocneni? Ocnasi? Ocnerani?
Cine " condeiul" meu gāseste denumirile astea iutubice, tictochice, onanist-progresiste?
Ne-am tâmpit cu totul!
Bāi limba românā nu trebuie siluitā ( mai mult decât este!) doar pentru a indesa in gurile analfabete cuvinte pronuntabile. Uat dā fac ! Sau sā zic neaos dā -vā-n.....
Vai, cum pot sā zic asa ceva? Nu e frumos! Dar dacā le zic la āia din Simleul Silvaniei Simlisti e mai frumos?
Gogu
02.12.2022 11:12
Mai bine maturau drumul murdărit de pământ de fermierul vieții care are prostul obicei sa iese cu tractorul plin de pământ in zona targului.
Tudor
03.12.2022 20:54
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA