FITS 2022
Tribuna
- SEVIŞ –
Tradiţie din Mărginimea Sibiului

Bucureşti, 24 septembrie 2010- Fabrica de lapte Seviş se relansează pe piaţa din Romania printr-o nouă imagine a logoului şi propune clienţilor săi să guste bunătăţile din Mărginimea Sibiului, un loc încărcat de tradiţie şi plin de semnificaţii.

SEVIŞ din Mărginimea Sibiului va prezenta oficial noul logo la Bucharest Food Festival, cel mai mare eveniment de cultură gastronomică din ţara noatră. Evenimentul va avea loc în Parcul Tineretului, în perioada 24-26 septembrie 2010 şi va găzdui două acţiuni gastonomice importante la care SEVIŞ din Mărginimea Sibiului va fi partener.

"SEVIŞ din Mărginimea Sibiului îşi lansează noul logo care pune mai mult accent pe tradiţia locală şi evidentă a Sibiului la Bucharest Food Festival şi va fi partener la cele două recorduri WRA omologate şi anume: Sandwich-ul European, care va avea o lungime de 27 de m, unde vom pune la dispoziţia organizatorilor Caşcavalul Dalia şi la Tortul de Clătite, care va avea o înălţime de 2,7 metri şi pentru care vom participa cu Laptele SEVIŞ. Cele două produse vor fi donate, după omologare, unui centru social.’’ declară directorul general Bunea Radu.

SEVIŞ din Mărginimea Sibiului însemnă calitate şi tradiţie şi, se mândreţe cu o echipă de specialişti din domeniul agricol, zootehnic şi de prelucrare a laptelui. Fabrica de lapte SEVIŞ produce, prin utilaje de ultimă generaţie, toată gama de produse lactate, iar reţetele după care laptele este prelucrat sunt influenţate de tradiţia Mărginimii Sibiului.

Infiinţată în anul 2009 Fabrica de lapte SEVIŞ din Mărginimea Sibiului a pus la dispoziţia clineţilor săi produse de cea mai bună calitate printr-o tehnologie de ultimă generaţie şi în conformitate cu standardele europene. Raportul calitate – preţ este cel care oferă produselor SEVIŞ competitivitate pe piaţa produselor lactate. Investiţia iniţială în Fabrica de lapte Seviş a fost de 9 milioane de euro, iar prin rebranduire, conducerea acesteia aproximează o cifră de afaceri de 4 milioane euro în acest an.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA