Tribuna
"Totul va fi bine” la geamurile sibienilor. Copiii desenează curcubeie
Liuba STARII
1023 vizualizari
Copiii din Sibiu s-au alăturat campaniei "Totul va fi bine” și au înfrumusețat geamurile apartamentelor cu imagini colorate, pozitive, "pline de viață” și de speranță.

În acest fel, micuții au încercat să-i încurajeze pe adulți să nu cedeze în fața dificultăților și să creadă într-un viitor mai bun. Сampania “Totul va fi bine” a apărut în Italia și a ajuns în mai multe țări din Europa.

Curcubeul este considerat un simbol al legământului dintre cer și pământ, numit metaforic ”zâmbetul lui Dumnezeu din spatele lacrimilor cerului“. În Vechiul Testament, Geneza, 9:13, se spune, "curcubeul Meu, pe care l-am aşezat în nor, el va sluji ca semn al legământului dintre Mine şi pământ." 

Desenele copiilor sunt înduioșătoare și ne îndeamnă “să rămânem uniți sub semnul curajului, speranței, vieții, făgăduinței”.

„Am aflat despre existența acestei mișcări de pe Facebook. Am luat carioci și am desenat cu micuții mei un curcubeu, pe care l-am lipit pe geam. În fiecare zi ne uităm la el și sperăm că totul o să fie bine și vom reveni la viața obișnuită. Sunt convinsă că trebuie să credem în minuni și să fim optimiști”, spune Elena, mamă a doi copii, care s-au alăturat campaniei.

 

comentarii
1 comentarii

Vedeti ca unii folosesc -curcubeul - pentru alte motive-- lgbt -- oameni cu o mic care stramba legile LUI DUMNEZEU -- pentru care primim cite o bata dupa cap -- va fi o noua --sodoma si gomora ??
27.03.2020 00:48
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia