Tribuna
De azi, la cinema "Arta"
Tom Cruise cântă rock

Ştiaţi că Tom Cruise ştie să cânte? Adică ştie să cânte de-adevăratelea, nu aşa, că tot omul, în baie ori împins de cine ştie ce euforie bahică?! Mărturisesc sincer că nu-mi închipuiam cum starul din "Top Gun", din "Misiune imposibilă" şi din "Ultimul samurai" ar putea să apară în postură de vedetă muzicală, decât în situaţia când ar fi dublat de un profesionist al genului. De aceea am fost atât de surprins când am aflat că unul dintre rolurile principale din "Rock of Ages/Rock pentru totdeauna", cel al unui celebru rocker din perioada de vârf a genului din anii nebuni 1980, a fost încredinţat actorului specializat în filme de acţiune.
Regizorul Adam Shankman, cel care are la activ musicalul de succes "Hairspray"/"Intrigi de culise" (2007) şi care a fost cândva dansator pentru Janet Jackson şi Paula Abdul, declara că opţiunea pentru Tom Cruise a fost rapidă. Când l-a auzit prima dată pe Tom Cruise cântând şi-a dat seama că e omul perfect pentru rolul Stacee Jaxx, solistul trupei Arsenal, care părăseşte formaţia şi îşi făureşte, fulminant, o carieră pe cont propriu.
Dar nu Tom Cruise este protagonistul filmului "Rock pentru totdeauna", ci Julianne Hough şi Diego Boneta. Adaptare a musicalului cu acelaşi titlu care se joacă pe Broadway din 2009, pelicula lui Sharikman spune povestea unei tinere dintr-un mic orăşel american venită la Hollywood cu speranţa de a-şi face loc în lumea spectacolului. Aici îl cunoaşte pe Drew şi el aspirant la glorie, fan al rockerului Stacee Jaxx. Este deci o poveste de dragoste pe ritmuri muzicale, căci se cântă mult, întâmplărie se desfăşoară pe melodiile celebre ale unor trupe optzeciste (Bon Jovi, Whitesnake, Def Leppard, Night Ranger). Unii comentatori spun că filmul narativ e cam slăbuţ şi că aglomerarea de cântece e prea mare. Dar, dacă ne gândim la faptul că românii se înghesuie la concertele unor trupe vestite, chiar dacă interpreţii sunt cam "obosiţi" de trecerea anilor, cred că vom fi mulţi fani ai rock-ului care vor merge să vadă filmul lui Adam Shankman. Muzică multă, pe bani puţini!
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA