Continental
Tribuna
Toamnă blândă, cu 20 de grade Celsius
Toamnă blândă, cu 20 de grade Celsius
© Răzvan NEGRU

Am crezut că vine iarna, după temperaturile scăzute din ultimele zile, însă meteorologii anunță că toamna va fi blândă cu noi săptămâna aceasta. Mai avem de trecut câteva „hop-uri”, însă, luni, când vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe, iar  în zona de munte precipitațiile vor fi mixte, ninsori la peste 1.800 de metri. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 11 grade, iar cele minime între 2 și 3 grade.

Marți, vremea se menține rece. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare în cursul zilei la munte, unde izolat vor fi condiţii de precipitații mixte slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 13 grade, iar cele minime între - 1 și 3 grade. Pe arii restrânse, în zonele joase, se va semnala brumă și ceață.

De miercuri, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare lîn sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 grade, iar cele minime între 4 și 9 grade.  Pe arii restrânse, în zonele joase, se va semnala ceață.

Joi, vremea se va încadra în limite normale termic. Cerul va fi variabil, temporar noros și cu totul izolat vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 18 grade, iar cele minime între 6 și  7 grade.

Vineri și în weekend, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros în prima zi a intervalului când pe arii restrânse vor fi condiții de ploaie și precipitații mixte în zona înaltă de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 20 grade, iar cele minime între 3 și  7 grade. Pe arii restrânse, în zonele joase, se va semnala ceață.

comentarii
1 comentarii

Ma surprine poza din orasul -capitala europeana -- o vechitura care sta sa cada - frumos va laudati
mike
06.10.2019 21:10
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia