Tribuna
TNRS suspendă spectacolele până în 16 aprilie. Chiriac: "Siguranța comunității din care facem parte este foarte importantă"
TNRS suspendă spectacolele până în 16 aprilie. Chiriac:
Teatrul Național "Radu Stanca" din Sibiu a anunțat că suspendarea evenimentelor va continua până în 16 aprilie.

"Urmare a evoluției evenimentelor actuale din România, în contextul epidemiologic COVID-19, și a celor mai recente decizii luate de autoritățile centrale ale statului, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu anunță suspendarea tuturor spectacolelor programate în perioada 23 martie (inclusiv) – 16 aprilie (inclusiv)", transmit reprezentanții TNRS.
Biletele cumpărate, pentru oricare dintre reprezentațiile din perioada amintită, rămân valabile pentru reprezentații viitoare, din acest an, ale acelorași spectacole. Spectatorii care doresc returnarea contravalorii biletelor pot solicita acest lucru, până în data de 16 aprilie, în Agenția Teatrală (pentru biletele cumpărate din agenție), sau online, pentru biletele achiziționate online, în baza unui email transmis către echipa de ticketing pe adresa de mail: contact@entertix.ro, cu subiectul "Returnare contravaloare bilete TNRS". 
Toate spectacolele suspendate din perioada 23 martie – 16 aprilie vor fi reprogramate, pe parcursul acestui an, iar programul actualizat va fi comunicat publicului imediat ce situația va permite acest lucru.


„Realitatea pe care o trăim astăzi cu toții nu mai seamănă cu nimic din tot ceea ce știam fiecare dintre noi. Siguranța comunității din care facem parte este foarte importantă, de aceea facem apel la publicul nostru să respecte cu strictețe toate recomandările autorităților centrale și locale. Doar împreună, prin efortul individual al fiecăruia dintre noi, alături de efortul autorităților, vom putea să revenim la liniștea și pacea de care avem atât de multă nevoie. În mod cert, nu ne-am imaginat niciunii dintre noi că primăvara aceasta pe care am așteptat-o atât de mult, va fi astfel, dar cu speranță, gând bun și conduită responsabilă ne vom putea bucura din nou, împreună, de teatru”, a declarat Constantin Chiriac, director general al Teatrului Național "Radu Stanca" din Sibiu.

Agenția Teatrală, deschisă două ore pe zi 


Agenția Teatrală a naționalului sibian va funcționa în următoarea perioadă cu un program scurt, de două ore pe zi, de marți până joi, de la ora 16 la ora 18.  Conform TNRS, agenția va reveni la programul normal de funcționare imediat ce situația va permite acest lucru. 
Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0369.101.578.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia