Tribuna
TNRS şi Teatrul "Gong" nu transmit evenimente online. Teatrul de Balet are acest gând: "Vom începe curând difuzarea spectacolelor online"
Andra MARINESCU
1281 vizualizari
TNRS şi Teatrul
În ţară, sunt câteva instituţii de cultură care, pentru a-şi ţine aproape şi la curent publicul iubitor de teatru sau balet, au optat la evenimentele transmise online. La Sibiu, acest demers nu a început încă.

Întrebat dacă la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" din Sibiu vor fi evenimente online, managerul Adrian Tibu a declarat că instituţia nu are tehnologia necesară pentru a transmite, astfel, spectacolele.
"Nu avem tehnologia necesară şi nici drept de autor pe online, având doar reprezentaţii la scenă, fiind un teatru foarte mic", a precizat Adrian Tibu, directorul Teatrului "Gong" din Sibiu.
Conducerea Teatrului Naţional "Radu Stanca" nu a discutat, încă, acest aspect.
"Încă nu s-a discutat despre această posibilitate. Vă vom ţine la curent!", a declarat Mihai Zugravu, purtătorul de cuvânt al TNRS.
În ceea ce priveşte Teatrul de Balet din Sibiu, instituţia ia în calcul transmisia online a reprezentaţiilor.
"Activitatea balerinilor a fost întreruptă pentru moment, din motive de siguranţă şi prevenţie. Vom începe curând difuzarea spectacolelor online, pe pagina noastră de Facebook", au precizat reprezentanţii TBS.

Teatrul "ţăndărică" organizează spectacole online

Una dintre instituţiile de teatru din ţară care transmite, gratuit, pe pagina de Facebook, evenimente este Teatrul "ţăndărică".
"Chiar dacă deocamdată nu ne mai putem întâlni, vom transmite spectacolele pe pagina noastră de Facebook!  Spectacolele vor fi disponibile în regim de transmisie live, conform unui program, şi vor putea fi vizionate timp de 90 de minute începând cu ora programată", a anunţat Teatrul "ţăndărică".

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA