Tribuna
TNRS și Teatrul "Gong" nu transmit evenimente online. Teatrul de Balet are acest gând: "Vom începe curând difuzarea spectacolelor online"
TNRS și Teatrul
© Facebook Teatrul de Balet Sibiu
În țară, sunt câteva instituții de cultură care, pentru a-și ține aproape și la curent publicul iubitor de teatru sau balet, au optat la evenimentele transmise online. La Sibiu, acest demers nu a început încă.


Întrebat dacă la Teatrul pentru Copii și Tineret "Gong" din Sibiu vor fi evenimente online, managerul Adrian Tibu a declarat că instituția nu are tehnologia necesară pentru a transmite, astfel, spectacolele.
"Nu avem tehnologia necesară și nici drept de autor pe online, având doar reprezentații la scenă, fiind un teatru foarte mic", a precizat Adrian Tibu, directorul Teatrului "Gong" din Sibiu.
Conducerea Teatrului Național "Radu Stanca" nu a discutat, încă, acest aspect. 
"Încă nu s-a discutat despre această posibilitate. Vă vom ține la curent!", a declarat Mihai Zugravu, purtătorul de cuvânt al TNRS.
În ceea ce privește Teatrul de Balet din Sibiu, instituția ia în calcul transmisia online a reprezentațiilor. 
"Activitatea balerinilor a fost întreruptă pentru moment, din motive de siguranță și prevenție. Vom începe curând difuzarea spectacolelor online, pe pagina noastră de Facebook", au precizat reprezentanții TBS.


Teatrul "Țăndărică" organizează spectacole online


Una dintre instituțiile de teatru din țară care transmite, gratuit, pe pagina de Facebook, evenimente este Teatrul "Țăndărică". 
"Chiar dacă deocamdată nu ne mai putem întâlni, vom transmite spectacolele pe pagina noastră de Facebook!  Spectacolele vor fi disponibile în regim de transmisie live, conform unui program, și vor putea fi vizionate timp de 90 de minute începând cu ora programată", a anunțat Teatrul "Țăndărică".

 

Andra MARINESCU

Liuba STARII

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia