Tribuna
Tinerii talentați, provocați la o nouă ediție a concursului de creație literară "Lirismograf"
Tinerii talentați, provocați la o nouă ediție a concursului de creație literară
Tinerii pasionați de creație literară sunt provocați să participe la o nouă ediție a concursului "Lirismograf", organizată de Casa de Cultură a Studenților Sibiu.
 
Concursul, ajuns la cea de-a 19-a ediție, este organizat pe patru secțiuni, respectiv poezie, proză, dramaturgie, critică literară, și se adresează tuturor tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate.
Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 18 martie. Vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.
”Ȋn fiecare ediție, acest concurs a oferit tinerilor oportunitatea de a ȋmpărtăși creațiile originale tânărului public cititor ca o alternativă la literatura contemporană, o literatură prin care tinerii se descoperă pe sine şi lumea ȋnconjurătoare. În acest spirit, dorim să celebrăm originalitatea și diversitatea creațiilor tinerilor noştri scriitori și să încurajăm apropierea acestora de literatură”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu. 
Detaliile concursului se regăsesc pe www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia