Tribuna
Tichetele de masă, distribuite celor vaccinați în luna septembrie, la centrul drive through din Piața Teatrului
Tichetele de masă, distribuite celor vaccinați în luna septembrie,  la centrul drive through din Piața Teatrului

Centrul de vaccinare anti-COVID amenajat în sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 distribuie începând de joi, 11 noiembrie, zilnic între orele 10-16 tichetele de masă acordate persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă, conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1863/10.09.2021.

 

Pot beneficia de aceste tichete de masă în valoare de 100 de lei, persoanele care s-au vaccinat cu schema completă (adică doza 2 Pfizer/BioNTech sau doza unică Johnson & Johnson) în perioada 3 -30 septembrie 2021 la centrul de vaccinare drive through din Piața Teatrului (transformat de la 1 octombrie în centru fix, care funcționează în sediul Primăriei Sibiu din bulevardul Victoriei, nr. 1-3).    

 

Deocamdată, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a predat acestui centru de vaccinare doar tichetele pentru cei imunizați în luna septembrie, aproximativ 1.700 de persoane. Pe măsură ce se livrează și tichetele destinate celor vaccinați în luna octombrie, vom anunța public data de la care va începe distribuirea.

 

Pentru a putea ridica tichetele de masă, cetățenii vor prezenta cartea de identitate și adeverința de vaccinare eliberată de centrul de vaccinare, făcându-se astfel dovada că doza de vaccin a fost administrată în centrul de vaccinare drive through care a funcționat în Piața Teatrului.

 

 

comentarii
1 comentarii

Total discriminare--- va intreb cine plateste ??? sau din banii cui dati voi papa la doar unii?? transpiratii muncesc iar belitii de lenesi iau smantana -- MAma voastra de sarantoci la bila Biblia spune clar cine nu munceste nici sa nu manance si aici ma refer la cei tari si buni de munca nici decum la cei --handicapati --mintal sau fizic -- Clar comunismul nu a murit inechitate peste tot -- i-mi aduc aminte de magazinele speciale ale celor cu epoleti cantine ale pcr-ului iar cei ce trageau la saiba -- la cozi interminabile pentru un litru de lapte , un kil de oase -- apoi fuga la lucru -- munceai si duminica dar la salar din 200 ore plateau doar in jur de 180 deci furt pe fata -- Sa schimbat ceva ?? eu cred ca doar firma
11.11.2021 19:13
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia