Tribuna
Sevis
Tibi Ușeriu și Teodor Tulpan au prezentat „Școala de Mers pe Munte”, la Sibiu
Ana Maria MĂTUŞOIU
1620 vizualizari
Tibi Ușeriu și Teodor Tulpan au prezentat „Școala de Mers pe Munte”, la Sibiu

 

Sibienii se pot înscrie până în data de 14 iunie la „Școala de Mers pe Munte”. Aflat la a treia ediție, proiectul este dedicat iubitorilor de natură și de altitudine și a fost prezentat sibienilor miercuri, 7 iunie, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu de alpinistul Teodor Tulpan, ultramaratonistul Tibi Ușeriu și Iulian Gabor, coordonator proiecte în cadrul Tășuleasa Social.

Școala de Mers pe Munte face parte din seria de proiecte care susțin și dezvoltă educația pentru natură, respectul față de aceasta, spiritul civic și voluntariatul. Programul propus se adresează adulților pasionați de drumeții, care au mai puține cunoștințe legate de mersul pe munte.

„Aflăm, cu această ocazie, despre frumusețea oamenilor care împărtășesc aceleași valori, despre cum muntele poate fi cel mai bun prieten, despre importanța cunoașterii traseelor, a modului de alegere a echipamentului și despre buna utilizare a acestuia. Totodată, la Școala de Mers pe Munte vom exersa solidaritatea, vom învăța să înțelegem mai bine și să cuprindem cu responsabilitate natura”, spun organizatorii.

Aflat la a treia ediție, proiectul Școala de Mers pe Munte valorifică peisajele frumoase, traseele turistice și parcul național din Munții Călimani.

„Cu o structură solidă și programe de instruire foarte bine concepute, Școala de Mers pe Munte se remarcă prin seriozitatea, dinamismul și profesionalismul celor implicați, pasionați de munte și devotați acestuia. Educația montană temeinică este o prioritate, iar valorile acesteia sunt vitale, căci natura este parte din viața noastră, trebuie respectată, protejată și transmisă generațiilor viitoare”, mai transmit organizatorii.

Pentru detalii accesați site-ul https://www.tasuleasasocial.ro/proiecte/scoala-de-mers-pe-munte/.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia