Tribuna
the sisters of mercy cântă la Artmania
the sisters of mercy cântă la Artmania
* Stilul Rave face legea în prima zi de Artmania: the sisters of mercy poposesc în Piaţa Mare pe 13 august*
Cu câteva zile în urmă, Kamelot era prima trupă care le dădea rockerilor întâlnire la Artmania, în Sibiu. the sisters of mercy se alătură festivalului şi urcă pe scenă în prima zi de concerte rock, promiţându-ne un show Rave în toată regula. "Cu luminile din scenă inspirate de marele Big-Bang, inventând pe parcurs şi atmosfera stilului “Rave”, the sisters of mercy nu au niciun motiv pentru a reduce motoarele şi vor concerta în forţă chiar pe 13 august, la ARTmania FESTIVAL 2010. Piese noi formează acum aproape jumătate din orice concert Sisters, chiar dacă hiturile clasice se bucură în continuare de viaţă în prestaţiile trupei", arată organizatorii festivalului într-un comunicat de presă. the sisters of mercy a fost înfiinţată în anul 1980 şi de atunci a fost o prezenţă constantă pe scene din Europa şi America, chiar dacă a trecut prin multe schimbări în componenţa formaţiei.
Biletele pentru Artmania pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.ticketpoint.ro adăugând la preţurile de mai jos comisionul de ticketing în valoare de 6%. Până în 30 aprilie, biletele pot fi achiziţionate la preţul de 70 lei pe zi, iar abonamentele - la 110 lei. În perioada 1-31 mai, preţurile sunt următoarele: 80 lei/bilet şi 140 lei pentru abonamente. Între 1 iunie - 12 august, fanii Artmania trebuie să achite 90  pentru un bilet şi 160 lei - pentru abonamente, iar între 13-15 august, un bilet costă 110 lei pe zi, iar un abonament- 180 lei.
ARTmania Festival 2010 este organizat de ARTmania Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu. (M. S.)
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA