Tribuna
Jidvei
Testul pentru COVID-19 se poate face contra cost și la Spitalul de Urgență Sibiu
Laura BUCIU
1009 vizualizari
Testul pentru COVID-19 se poate face contra cost și la Spitalul de Urgență Sibiu

Din 15 iulie, sibienii pot efectua testul pentru infecția cu noul coronavirus și la Spitalul Clinic Județean Sibiu, la cerere, prin Laboratorul Clinic de Analize Medicale.

Prețul testării RT-PCR COVID-19 este mai mare decât la Spitalul de Pediatrie sau decât la clinica privată Synevo. Practic, cei care au nevoie de testare pentru a depista dacă sunt sau nu pozitivi, vor plăti 300 lei.

Prelevarea probelor, prin exudat nazofaringian se efectuează zilnic între orele 10.00 – 11.00, iar rezultatele se vor elibera în maximum 48 de ore.

Pentru programări, sibienii trebuie să facă programare la numărul de telefon 0269.215.050 de luni pana vineri între orele 11.00 – 15.00.

„Se pot realiza maxim 25 de teste pe zi conform programării. Menționez ca testul RT-PCR COVID-19 nu se regăsește pe lista analizelor decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate deși SCJU Sibiu a făcut un memoriu către Casa Națională de Sănătate”, a spus dr. Liliana Coldea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pe pagina de Facebook.

Pacienții care se prezintă în Unitatea de Primiri Urgențe sau a căror internare în spital nu poate fi amânată vor fi testați gratuit RT-PCR COVID-19.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia