Tribuna
Testarea autocarelor se face la Sibiu, la Atlassib, în cadrul Programului Coach Euro Test
Testarea autocarelor se face la Sibiu, la Atlassib, în cadrul Programului Coach Euro Test
© Răzvan NEGRU

Programul Coach Euro Test se desfăşoară în perioada 9 – 13 septembrie la Sibiu. În cadrul programului vor fi testate mai multe autocare, vor fi teste de frânare şi de accelerare la care vor participa vehicule ale mai multor firme producătoare.

Astfel, luni, la sediul Atlassib de pe strada Tractorului, din Sibiu, au sosit autocarele.

Marţi, în 10 septembrie, vor fi teste de accelerare şi de frânare care vor fi atent supravegheate de un juriu profesionist.

Miercuri, în data de 11 septembrie, va avea loc o sesiune de întrebări şi prezentări, la Hotelul Ramada. Prezentările se vor desfăşura între orele 8.30 – 10.00 şi participă companiile ZF, Volvo, VDL şi Setra. La ora 10.00 se pleacă de la Hotelul Ramada spre sediul Atlassib, unde vor avea loc două prezentări tehnice în jurul vehiculelor. Va fi şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri contra-cronometru. Participă companiile MAN şi Setra. De la ora 11.30 vor fi două şedinţe de conducere, a câte o oră fiecare. Practic se va conduce în total pe un traseu de 96 de kilometri. După pauza de prânz, de la ora 14.30 vor fi alte trei şedinţe de conducere a câte o oră fiecare, pe un traseu de 48 de kilometri fiecare. De la ora 17.30 vor fi din nou sesiuni de prezentări tehnice în jurul vehiculelor, cu întrebări şi răspunsuri, de această dată participând companiile VDL, Iveco, Volvo.

Joi, în 12 septembrie, se vor desfăşura în intervalul orar 8.30 – 9.45 alte sesiuni de întrebări şi răspunsuri ale companiilor MAN, Iveco, Atlassib, la Hotelul Ramada. La ora 9.45 se pleacă de la Ramada pentru a ajunge la sediul Atlassib de pe strada Tractorului. De aici, la ora 10.30 se pleacă pe traseul spre Bran, o excursie de 150 de kilometri, la care participă mai mulţi şoferi, care se schimbă între ei pe traseu. Întoarcerea este programată pentru ora 16.30, în acelaşi fel, în care şoferii se schimbă între ei. Dacă totul merge conform planului, se va ajunge în Sibiu, la sediul Atlassib înainte de ora 19.30, când este programat transferul către Hotelul Ramada.

Vineri, 13 septembrie, în ultima zi a Coach Euro Test, va avea loc o şedinţă a juriului şi votare, la Hotelul Ramada.

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia