Tribuna
Terenuri multifuncționale de sport, amenajate de Universitatea sibiană cu o investiție de 1,12 milioane lei
Sorana MAIER
916 vizualizari
Terenuri multifuncționale de sport, amenajate de Universitatea sibiană cu o investiție de 1,12 milioane lei
© ULBS

Două terenuri multifuncționale de sport, dotate cu suprafețe de joc de ultimă generație și nocturnă au fost amenajate de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, care a realizat întreaga investiție din fondurile proprii.

 Universitatea a reabilitat complet terenurile de sport din cadrul Facultății de Științe, din str. Dr. Ion Rațiu, nr.5-7, în urma unei investiții de 1,12 milioane lei, realizând două terenuri multifuncționale cu suprafețe de joc de ultimă generație. Primul este destinat practicării baschetului și voleiului, având o suprafață de joc Gerflor, specială pentru sport în aer liber, iar cel de-al doilea teren, cu o suprafață de iarbă artificială produsă în Olanda, este destinat fotbalului, handbalului și tenisului. Ambele terenuri sunt dotate cu instalație de nocturnă pe sistem led.

„Ne-am dorit foarte mult să realizăm această investiție, un punct important în planul managerial al domnului rector Sorin Radu, și suntem extrem de bucuroși că am reușit să o facem la un nivel de calitate foarte ridicat. Sigur că acesta este doar începutul, pentru că în perioada următoare dorim să dezvoltăm mai multe proiecte în această zonă de sport, inclusiv în parteneriate cu companiile din Sibiu. Evident, această investiție nu se adresează doar studenților de la programele de studiu de licență și master din domeniul Educație fizică și Sport, ci întregii comunități din universitatea noastră”, a declarat conf. univ. dr. Florin Sofonea, decanul Facultății de Științe.

 

 

© ULBS
© ULBS
© ULBS


comentarii
2 comentarii

Cine sa faca sport daca trebuie sa pastram mereu distantarea? Atatea terenuri pt. 10-15 persoane e o cheltuiala aiurea...
14.01.2021 12:48
drogurile se vind la caminele studentesti nu pe teren
sau pe ratiu 11 la locatie-CLUB
14.01.2021 14:19
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia