Tribuna
Temperaturile trec de 30 de grade în Sibiu
Temperaturile trec de 30 de grade în Sibiu
© Răzvan NEGRU

Vara își intră definitiv în drepturi și temperaturile cresc, depășind 30 de grade Celsius. Din când în când sunt posibile furtuni.

Luni, vremea va fi caldă și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse de ploaie ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului ce temporar pot lua aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolt 40 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 31 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade.

Marți, vremea va fi caldă și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în cursul zilei, când local în jumătatea estică și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale ale vântului ce pot lua temporar aspect de vijelie și izolat vor fi căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 29 de grade, iar cele minime între 13 și 15 grade.

Miercuri, vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după-amiaza când pe arii restrânse, în special în zonele montane, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și  intensificări de scurtă durată ale vântului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 14 și 17 grade.

Joi, vremea va fi călduroasă și în general instabilă în partea a doua a zilei. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei, când local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale ale vântului ce pot lua temporar aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 33 de grade, iar cele minime între 16 și 19 grade.

De vineri până duminică, vremea va fi caldă și în general instabilă după-amiaza și seara când local se vor semnala averse de ploaie, însoţite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia