Tribuna
PNL
Temperaturi sub zero grade în timpul nopților, în Sibiu
Temperaturi sub zero grade în timpul nopților, în Sibiu
© Răzvan NEGRU

Temperaturi scăzute, dar normale pentru această perioadă, anunță meteorologii pentru săptămâna care urmează. În timpul nopților, vom avea temperaturi sub pragul înghețului, iar dimineața se va semnala ceață și brumă. Spre finalul săptămânii, soarele încearcă din nou să iasă din nori și vom avea maxime de 19 grade.

Luni, vremea va fi răcoroasă, rece noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil cu unele înnorări temporare în cursul dimineții când izolat, în zona de munte, mai sunt condiții de precipitații mixte slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade. Izolat se va semnala brumă. Dimineața, izolat în zonele joase se va semnala ceață.

Marți, vremea va fi în general frumoasă, rece noaptea și dimineața în zonele joase unde cerul va fi variabil. În zonele deluroase și montane cerul va fi mai mult senin iar temperaturile vor marca o creștere. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între -2 și 2 grade. Pe arii restrânse se va semnala brumă și ceață.

Miercuri, vremea se va încălzi, îndeosebi în zonele deluroase și montane, și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 17 grade, iar cele minime între -1 și 3 grade. Pe arii restrânse se va semnala brumă. Izolat în zonele joase se va semnala ceață.

Joi, vremea va continua să se încălzească și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 5 grade, cu cele mai scăzute valori în nordul județului, unde vor fi condiții de brumă. Dimineața, izolat în zonele joase se va semnala ceață.

Vineri și în weekend, vremea va fi frumoasă și caldă în prima zi a intervalului apoi temperaturile vor marca o scădere ușoară, cerul va  deveni temporar noros și local, se vor semnala ploi, iar la munte precipitații mixte în zonele înalte.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia