Tribuna
Temperaturi scăzute toată săptămâna, la Sibiu
Temperaturi scăzute toată săptămâna, la Sibiu
© Răzvan NEGRU/Arhiva

Vremea va fi închisă și deosebit de rece pentru sfârșitul lunii martie. În primele zile din săptămână, temperaturile nocturne vor fi sub pragul înghețului. Ușor-ușor, vremea se încălzește în timpul zilei, dar rămâne destul de frig.

Luni, cerul va fi acoperit și se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. Local cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15-20 l/mp şi izolat 30 l/mp. Pe arii extinse la munte şi local în rest se va depune strat de zăpadă, consistent la munte,. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale de 50-60 km/h, iar la munte 80-90 km/h, temporar viscolind sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -5 și -3 grade.

Marți, vremea se menţine închisă şi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi noros și local va ninge. Local în zona montană şi izolat în rest cantităţile de precipitaţii vor atinge 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale în zona montană şi izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 3 grade, iar cele minime între -6 și -4 grade.

Miercuri, vremea se menţine rece, mai ales în cursul zilei. Cerul va fi mai mult noros. Local, mai ales la munte, va ninge. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale la munte, unde temporar va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -2 și 0 grade.

Joi, vremea va intra într-un proces de încălzire. Cerul va fi temporar noros şi izolat la munte vor fi condiţii de precipitaţii mixte slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale la munte şi pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 12 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade.

Vineri și în weekend, vremea va continua să se încălzească, devenind relativ caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia