Tribuna
Temperaturi scăzute și ninsori în Sibiu
Temperaturi scăzute și ninsori în Sibiu
© Răzvan NEGRU

După o perioadă am putut vedea zăpadă doar în zonele montane înalte, meteorologii ne spun că ninge aproape toată săptămâna în Sibiu și temperaturile scad, devenind negative chiar și pe parcursul zilei.

Luni, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi  mai mult noros. Pe arii relativ extinse în cursul zilei și local noaptea, va ninge. În zona de munte cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sudul județului și la munte, unde va mai viscoli ninsoarea în zona înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 1 grad, iar cele minime între -4 și -2 grade. Izolat se va semnala ceață.

Marți, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros și local va ninge, în general slab. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare în cursul nopții, îndeosebi la munte. Temperaturile  maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad. Izolat se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va fi normală termic. Cerul va fi noros. Pe arii relativ extinse va ninge. Pe arii restrânse la munte cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi la munte viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 2 grade, iar cele minime între -5 și -3 grade. Izolat sunt condiții de ceață.

Joi, vremea se va răci. Cerul va fi temporar noros. Temporar va ninge. La munte cantitățile de precipitații vor fi izolat mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi la munte viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și -1 grad, iar cele minime între -8 și -5 grade. Izolat se va semnala ceață asociată și cu depunere de chiciură.

Vineri și în weekend, vremea va fi deosebit de rece, geroasă în cursul nopților și al dimineților. Trecător va ninge slab. Pe arii restrânse se va semnala ceață.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia