FITS 2022
Tribuna
Temperaturi pozitive în Sibiu, chiar dacă suntem la jumătatea lunii decembrie
Temperaturi pozitive în Sibiu, chiar dacă suntem la jumătatea lunii decembrie
© Răzvan NEGRU

Toată săptămâna vom avea parte de temperaturi mai calde decât în mod normal pentru jumătatea lunii decembrie. Nopțile vor fi mai reci, dar nici în acest caz nu vom avea temperaturi mai mici de minus 6 – minus 5 grade Celsius.

Luni, vremea va fi ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros în zonele joase, unde temporar va burnița. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 7 grade, iar cele minime între -2 și 0 grade. Local, îndeosebi noaptea și dimineața, în zonele joase va fi ceață persistentă, posibil asociată cu burniță, care poate depune polei.

Marți, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în zonele joase, mai caldă la deal și la munte. Cerul va fi variabil, parțial noros în zonele joase. Vântul va sufla în general slab, moderat la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 8 grade, izolat, posibil mai coborâte în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime între -6 și -4 grade. Local, îndeosebi noaptea și dimineața, în zonele joase va fi ceață, care poate fi asociată și cu depunere de chiciură.

Miercuri, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în zonele joase, ușor mai caldă la deal și la munte. Cerul va fi variabil, parțial noros și mai ales noaptea, izolat vor fi condiții de ninsori slabe. Vântul va sufla în general slab, moderat la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 7 grade, posibil mai coborâte în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime între -4 și -2 grade. Local, îndeosebi noaptea și dimineața, în zonele joase va fi ceață ce poate să persiste, posibil asociată cu depunere de chiciură.

Joi, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în zonele joase, caldă la deal și munte. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii restrânse pe timpul zilei se vor semnala ploi, mixte la munte, predominant ninsori în zona înaltă. Vântul va sufla în general slab, moderat la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 6 grade, posibil mai coborâte în zonele unde ceața poate persista, iar cele minime între -4 și -2 grad. Local, îndeosebi noaptea și dimineața, în zonele joase va fi ceață.

Vineri și în weekend, vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei, mai ales în zonele de deal și de munte, apropiate de mediile climatologice ale perioadei în zonele joase. Izolat la sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ninsori în zona de munte. În zonele joase de relief va fi ceață.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA